levantisnewΔεν αποδεχόμαστε, μια σύσκεψη  να παρουσιάζεται σαν τετελεσμένο γεγονός

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΕΒΑΝΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ  ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ

Την Παρασκευή 15.2.2013 κλήθηκα τηλεφωνικά να παραστώ σε συνάντηση της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ με Δημάρχους της Αττικής για να συζητήσουμε τις σχέσεις μας με την εταιρεία, τη βιωσιμότητα των δικτύων και τις προοπτικές που υπάρχουν.
Με έκπληξη διάβασα χτες στο Δελτίο Τύπου της ΕΥΔΑΠ, ότι και εγώ μεταξύ άλλων, έχω εκφράσει την επιθυμία παραχώρησης του levantisnewδικτύου ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ και ότι στη συγκεκριμένη συνάντηση θα μας δοθεί και σχετικό σχέδιο σύμβασης με στόχο την άμεση υπογραφή του.
Ο Δήμος Λαυρεωτικής έχει αποδείξει ότι επιδιώκει το διάλογο και τη συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, όπως αποδεικνύει και πρόσφατος διακανονισμός εξόφλησης παλαιών οφειλών προς την εταιρεία που εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 23.12.2012.
Δεν αποδεχόμαστε όμως, μια σύσκεψη να θεωρείται και να παρουσιάζεται σαν τετελεσμένο γεγονός και να ερμηνεύονται οι απόψεις μας με εντελώς αυθαίρετο τρόπο, για αυτό και δεν θα συμμετέχουμε στη σημερινή συνάντηση.
Ο Δήμος Λαυρεωτικής, έχει συγκεκριμένες απόψεις σχετικά με τη λειτουργία των δικτύων ύδρευσης, όπως και των δικτύων αποχέτευσης που λειτουργούν από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Λαύριο και την Κερατέα, οι οποίες έχουν εκφραστεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και από εμένα, επανειλημμένα, με βασικούς άξονες τη διατήρηση της ιδιοκτησίας και διαχείρισης των δικτύων  και την εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την παροχή νερού στους πολίτες με το χαμηλότερο κόστος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 305 guests και κανένα μέλος