poseidonia-lavrio1

Δεκάδες δρομείς έδωσαν το παρόν στο καθιερωμένο ραντεβού του αγώνα δρόμου «Ποσειδώνια 2012», που διοργάνωσε το αθλητικό Τμήμα του Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ» του Δήμου Λαυρεωτικής.

Οι δρομείς αψηφώντας την ζέστη συμμετείχαν στον αγώνα αντοχής των 9 χλμ., σε μια ειδυλλιακή διαδρομή από το Ναό του Ποσειδώνα προς το Λαύριο, τερματίζοντας έξω από το Δημαρχείο της πόλης. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έτρεξαν με δύναμη και πάθος στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία αλλά και ότι η συμμετοχή είναι εκείνη που μετράει.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 110 άτομα (94 άνδρες, 12 γυναίκες, 3 αγόρια και 1 κορίτσι ). Νικήτρια στη γενική κατάταξη αναδείχθηκε η Χάιντι Διακουμοπούλου, αποδεικνύοντας ότι το «ασθενές φύλο» διαθέτει το πείσμα και την ….αντοχή που χρειάζεται για να ανέβει στην πρώτη θέση του βάθρου.

poseidonia-levantis


Για την επιβράβευση της συμμετοχής αναφέρουμε τους τρεις πρώτους νικητές σε κάθε κατηγορία.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ                                  

1η Χάιντι Διακουμοπούλου                              

2η Χριστούλα Αγκάτα                                              

3η Κολοβού Ελένη                                                    

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ                            

1ος Ρώμας Σταμάτιος                                    

2ος Αποστόλου Πέτρος                                  

3ος Κοκορέσης Θέμης        

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΟΡΙΩΝ  

1ος Σισιμίδης Θεόδωρος

2ος Ραφαί Παναγιώτης

3ος Θεοδωρόγιαννης Γιάννης    

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1η Θεοδωρόγιαννη Πέγκυ            

Τα βραβεία στην κατηγορία των γυναικών έδωσε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής, στους άνδρες η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αρετούσα Μακρή, στα αγόρια ο Πρόεδρος του «Θορικός» Μανώλης Μπίστας και στα κορίτσια εκπρόσωπος της Τροχαίας.

Κύπελλο παρέλαβε και ο Αλέξανδρος Προυσουνούδης, από τον προϊστάμενο του «Θορικός» Κώστα Πανταζή, ως ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής της διοργάνωσης, αφού έχει γεννηθεί το 1942.

Ο αγώνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην προσφορά εθελοντών που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και απέδειξαν περίτρανα ότι ο εθελοντισμός μπορεί να κάνει θαύματα!!!! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που χωρίς την συμβολή τους η εκδήλωση ΔΕΝ θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα οι εθελοντές του Συλλόγου Κρητών Μεγαλόνησος, το προσωπικό του «Θορικός», οι εθελοντές του Συλλόγου «Δίανθος» για τη μεγάλη συμμετοχή τους και των μελών εθελοντών τους αλλά και του προέδρου τους και δύο μελών επιστημόνων γιατρών (ιατρό Κορακιανίτη Γεώργιο και φυσιοθεραπευτή Ξένο Φώτη), που παρευρέθηκαν καθόλη την διάρκεια του αγώνα, για να παρέχουν τη βοήθεια τους αν παραστεί ανάγκη.

Καθοριστική ήταν και η συμβολή της Τροχαίας Κερατέας και του Λιμενικού Σώματος Λαυρίου, καθώς και του ιατρού του αγώνα Τακάκη Κυριάκου, που φρόντισαν για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι συντελεστές ευχαρίστησαν όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 138 guests και κανένα μέλος