...Οι τρείς επιβαίνοντες του οχήματος δεν υπάκουσαν, κατέβηκαν από αυτό και κινήθηκαν εναντίον των Αστυνομικών...


Πρώτες πρωινές ώρες την Τρίτη 3/4, περιπολικό όχημα, με δύο Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αττικής, εντόπισε ύποπτο κλειστό όχημα τύπου βαν με τρείς επιβάτες, στην περιοχή του Γέρακα και το ακολούθησε.

Ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε αναστροφή και το έφερε αντιμέτωπο με το περιπολικό, σταματώντας σε απόσταση πέντε μέτρων από αυτό. Οι αστυνομικοί με χρήση ηχητικών σημάτων και με τη χρήση της μεγαφωνικής εγκατάστασης δήλωσαν την ιδιότητά τους και τους κάλεσαν να μείνουν ακίνητοι εντός του οχήματος προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος.

Οι τρείς επιβαίνοντες του οχήματος δεν υπάκουσαν, κατέβηκαν από αυτό και κινήθηκαν εναντίον των Αστυνομικών που είχαν εξέλθει από το περιπολικό. Παρά τις επίμονες κλήσεις των αστυνομικών να παραμείνουν ακίνητοι, οι επιβάτες του οχήματος τους πλησίασαν και επιχείρησαν να τους αρπάξουν τα όπλα τους. Κατά τη φάση αυτή, ένας από τους αστυνομικούς για να αποτρέψει τον αφοπλισμό και την σε βάρος τους επίθεση, έκανε χρήση του όπλου του με βολές εκφοβισμού. Τραυματίστηκαν στα πόδια οι δύο επιτιθέμενοι, που είναι ημεδαποί ηλικίας 28 και 30 ετών, ενώ ο τρίτος, ηλικίας 26 ετών συνελήφθη.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 122 guests και κανένα μέλος