Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου συνεχίζει με αμείωτη ένταση τη διανομή βασικών ειδών διατροφής, ρούχων και παιδικών παιχνιδιών, σε οικογένειες δημοτών που αποδεδειγμένα χρήζουν υλικής βοήθειας!

Από την ημέρα των εγκαινίων του, στις 17 Δεκεμβρίου 2011, το Κοινωνικό Παντοπωλείο έχει προσφέρει βοήθεια σε τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια, σε εβδομήντα (70) οικογένειες συμπολιτών μας, που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες τις καθημερινότητας, λόγω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα μας.

Είναι προφανές, ότι η επιτυχία του εγχειρήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις προσφορές των δωρητών. Η ανταπόκριση, τους πρώτους δύο μήνες λειτουργίας της εν λόγω υπηρεσίας, υπήρξε πραγματικά συγκινητική! Περισσότεροι από εκατόν πενήντα (150) συμπολίτες μας, καθοδόν προς τις εργασίες τους, σταμάτησαν και απόθεσαν ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια, ένα παιδικό παιχνίδι. Οι πλέον δραστήριοι οργανώθηκαν στις γειτονιές τους και στις εργασίες τους και συνεχίζουν να συγκεντρώνουν απαραίτητα είδη, επιβεβαιώνοντας ότι η κοινωνική αλληλεγγύη παραμένει ισχυρό στοιχείο της Ελληνικής ταυτότητας και της τοπικής παράδοσης!

Όμως η προσπάθεια δεν σταματάει εδώ! Καλούνται λοιπόν οι συμπολίτες μας, να συνεχίζουν να προσφέρουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία του Δήμου Μαρκοπούλου, γνωρίζοντας ότι και η μικρότερη δωρεά  (κυρίως σε τρόφιμα) πιάνει τόπο!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στεγάζεται στην Οδό Χρ. Μεθενίτη 7 (Πλησίον Δημοτικού Μεγάρου) και λειτουργεί καθημερινά, από τις 8:00 το πρωί, μέχρι και τις 3:00 το μεσημέρι. Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 22990 20 173 & 20 174.

Τέλος υπενθυμίζουμε σε όσους Δημότες δεν έχουν προμηθευτεί τις Κάρτες Παροχής Ιατρικών Υπηρεσιών, που εξασφαλίζουν έκπτωση έως και 50%, σε όλες τις υπηρεσίες του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (check up,  εξετάσεις, πρώτες βοήθειες, ασθενοφόρο, σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις, κτλ.), να προσέλθουν στο Γραφείου του Αντιδημάρχου Καθαριότητας (τηλέφωνο 22990 20 117), για να τις παραλάβουν. Οι Κάρτες παρέχονται δωρεάν, χωρίς συνδρομή ή ασφάλιστρα, μετά από ειδική συμφωνία του «Ομίλου Ιατρικού Αθηνών» με τον Δήμο Μαρκοπούλου!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 106 guests και κανένα μέλος