Ευχαριστήρια επιστολή προς τους Ιταλούς Δημάρχους πρότεινε να σταλεί, ο Αρ. Γκίκας (επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης) στη συνεδρίαση της 21/2. Την πρόταση απεδέχθη το Δημοτικό Συμβούλιο· ο δε δημ. σύμβουλος της πλειψοηφίας Σπ. Κόλλιας έδωσε συγχαρητήρια τονίζοντας ότι: «είναι ένα βήμα πολιτισμού η κίνηση των Ιταλών και οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντιπολίτευση που σκέφθηκε να τους τιμήσουμε».

― 8.000 ευρώ θα στοιχίσουν στο Δήμο Κρωπίας τα καπάκια των φρεατίων, που πρέπει να αντικατασταθούν, αφού κάποιοι ανεγκέφαλοι τα έκλεψαν με κίνδυνο να σκοτωθεί κόσμος πέφτοντας μέσα!

― Σε καλό δρόμο οι οικονομικές υποχρεώσεις του Δήμου, αφού όπως αναφέρθηκε από τον αντιδήμαρχο στο Δ.Σ. (21/2) έχουν πληρωθεί όλα τα παλιά τιμολόγια από το 2009 και 2010 και στο Α’ εξάμηνο του ‘12 δεν θα χρωστάει καθόλου, παρά το ότι όπως είπε ο προϋπολογισμός του ‘12 είναι μειωμένος κατά 15% έναντι του 2011.
― Απέρριψε την αίτημα κινητής τηλεφωνίας για εγκατάσταση κεραίας επί της οδού Σκοπευτηρίου (Βάρης-Κορωπίου) πάνω στο κτίριο Κολομβούνη.
«Πάγια θέση του Δήμου μας είναι να μη δεχόμαστε τέτοιες εγκαταστάσεις κεραιών. Αλλωστε είναι δίπλα στο ογκολογικό νοσοκομείο και σε σχολεία», δήλωσε ο Δήμαρχος Δημ. Κιούσης.

― Την πρόταση συγχώνευσης των δύο σχολείων ΕΠΑ και ΤΕΛ Κορωπίου αποδέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο. Συμφώνησε και η Επιτροπή Παιδείας, αλλά και οι διευθυντές ων σχολείων, με την προϋπόθεση ότι θα ψηφιστεί ο νέος νόμος που έχει ανακοινωθεί για το ΤΕΛ.

― Αδελφοποίηση της πόλης του Κορωπίου με την ιταλική πόλη Μάσσα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβύλιο (21/2). Και οι δύο πόλεις έχουν ένα κοινό στοιχείο. Στις 16/9/1944 Γερμανοί ΕΣ ΕΣ σκότωσαν 147 αιχμαλώτους Ελληνες που βρίσκονται θαμένοι στη Μάσσα. Ανάμεσά τους ο Κορωπιώτης  Θωμάς Σκουρλής.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 148 guests και κανένα μέλος