leivadas-venetsΜε κεντρικό σύνθημά του “Καιρός για αλήθειες”, ένας νέος και ολοκληρωμένος άνθρωπος, που έχει “ψηθεί” στη ζωή εργαζόμενος 16 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και στην πολιτική από την υπεύθυνη θέση του Γενικού Γραμματέα στο Υπουργείο Τύπου (ΓΓΕ), στην κυβέρνηση Καραμανλή, και τώρα με τον Αντώνη Σαμαρά, ως αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, ο Πάνος Λειβαδάς θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην Περιφέρεια Αττικής.

Με αφορμή την υποψηφιότητά του πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας (18/1) με δημοσιογράφους και ιδιοκτήτες των έντυπων Μέσων Ενημέρωσης της Περιφερειας.

Του δόθηκε έτσι η ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους τα επίκαιρα θέματα που συγκλονίζουν τη χώρα μας στον οικονομικό τομέα, όσο και τις δυνατότητες ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής.

«Θα αφήσουμε να μας πλακώσουν τα συντρίμια της κατάρρευσης ή θ’ αντιδράσουμε;», θέτει το ρητορικό ερώτημα. Η θέση του είναι ότι πρέπει ν’ αντιδράσουμε δημιουργικά.

Ο  ίδιος πιστευει - και το πιστεύουμε κι εμείς - πως τώρα είναι η ευκαιρία, για αλλαγές σε πρόσωπα και νοοτροπίες. Αυτό το τελευταίο πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας και να μη το ξεχάσει κανείς· ούτε οι νέοι πολιτικοί που θα επιλεγούν, ούτε οι πολίτες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 guests και κανένα μέλος