Αντί για επισκευή, ένα χρόνιο αίτημα, χτίστηκε νέα γέφυρα.

Μετά από επίμονες και διαρκείς προσπάθειες επιλύθηκε ένα χρόνιo και σημαντικό πρόβλημα που αφορούσε τόσο την ασφαλή διέλευση των πολιτών όσο και την αντιπλημμυρική προστασία στην Ανατολική Αττική.

Πρόκειται για την επανακατασκευή της γέφυρας επί της οδού Πικερμίου – Σπάτων στη θέση Πετρέζα, που μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση ήταν εκτός κυκλοφορίας, και εγκυμονούσε κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα από την υπερχείλιση του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας στη συγκεκριμένη θέση.

Η επισκευή της γέφυρας αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των εξυπηρετούμενων κατοίκων που παρέμενε άλυτο μέχρι πρότινος.

Έτσι, η Περιφέρεια Αττικής, δια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής και με την αμέριστη στήριξη και συνδρομή της Αντιπεριφερειάρχη Χρ. Κισκήρα, με άμεσες διαδικασίες κατόπιν δημοπράτησης και εντός 2 μηνών, κατασκεύασε μια νέα και σύγχρονη γέφυρα, αρίστων προδιαγραφών, που συνολικά κόστισε 292.000,00€.

Το νέο έργο δόθηκε στην κυκλοφορία στις αρχές Ιανουαρίου 2012, επιλύοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα των κατοίκων της περιοχής που πλέον δε θα ταλαιπωρούνται λόγω διακοπής – απαγόρευσης κυκλοφορίας στην οδό Πικερμίου – Σπάτων. ούτε και υπό τις δυσμενέστερες καιρικές συνθήκες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 194 guests και κανένα μέλος