Όπως έχουν γράψει ξαναγράψει, η θητεία των Αντιδημάρχων πλέον είναι μονοετής και δεν είναι εκλέγονται από το σώμα, αλλά ορίζονται από το Δήμαρχο. Αν θέλει μπορεί να αφήσει τον ίδιο Αντιδήμαρχο και την επόμενη χρονιά...

ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ


Όπως έχουν γράψει ξαναγράψει, η θητεία των Αντιδημάρχων πλέον είναι μονοετής και δεν είναι εκλέγονται από το σώμα, αλλά ορίζονται από το Δήμαρχο. Αν θέλει μπορεί να αφήσει τον ίδιο Αντιδήμαρχο και την επόμενη χρονιά, με νέα όμως απόφαση. Σε πολλούς Δήμους έχουν ήδη ανακοινωθεί οι αλλαγές, σε άλλους όχι.
Ετσι ο Δήμος Βούλας  αφήνει τους ίδιους (Δ. Κιούκη, Γρ. Κωνσταντέλο, Κ. Ανδριόπουλο). Το ίδιο και ο Δήμος Βουλιαγμένης (Π. Καρυώτη και Σπ. Πανά).
Ο Δήμος Βάρης δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πάντως ακούγεται ότι αν γίνει αλλαγή δεν θα είναι καθολική.
Στο Δήμο Κορωπίου δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει,  ενώ στο Μαρκόπουλο αλλάζει μόνο ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Δημ. Κολιοβασίλης – και  μπαίνει ο Σπύρος Κλεφτογιώργος.
Στην Κερατέα παραμένει η Σοφία Παπαγιάννη και ο Δημήτρης Γιαννάκης ενώ αλλάζει η Μελέτη Πόγκα με τον Κων/νο Νικολάου. Στο Δήμο Σπάτων παραμένουν οι ίδιοι.
Στο Δήμο Γέρακα ανέλαβε ο Σταύρος Δρούγκας και στα Γλυκά Νερά  ο  Νίκος Ταμπουράκης.



ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ
 
Ορίστηκαν από το Δήμαρχο Παλλήνης Σπύρο Κωνσταντά οι νέοι Αντιδήμαρχοι για το 2008.
Εκ των τριών αντιδημάρχων που θήτευσαν το 2007 αλλάζουν οι δύο (Σαμέλης & Μάκαρης) ενώ παραμένει ο Θ. Σμυρλιάδης και για το 2008.

Ετσι,  ορίζονται ο ήδη αντιδήμαρχος Θεόδωρος Σμυρλιάδης, ο Αργύριος Βασιλόπουλος και  ο Μαχμούντ Αουαντάλλα.
smyrliadhs.jpg
 
 
Ο Θεόδωρος Σμυρλιάδης κρατάει τις ίδιες αρμοδιότητες. Εποπτεία, έλεγχο και επίβλεψη της λειτουργίας των υπηρεσιών καθαριότητας και την εποπτεία για τη Δημοτική Πολιτική προστασία.
 
 
 
 
 
basilopoylos.jpg
 
 
Ο Αργύρης Βασιλόπουλος έχει την εποπτεία, τον έλεγχο και την επίβλεψη της λειτουργίας των υπηρεσιών  περιβάλλοντος.
 
 
 
 
 
 
 
 
aoyntala.jpgΟ Μαχμούντ  Αουαντάλλα την εποπτεία, τον έλεγχος και την επίβλεψη της λειτουργίας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Πολιτικής (Δημοτικό Ιατρείο, Αιμοδοσία, προγράμματα ανέργων, ατόμων με ειδικές ανάγκες).
Πέρα από τον ορισμό των νέων Αντιδημάρχων, ο Σπύρος Κωνσταντάς εφαρμόζει μία  διαφορετική φιλοσοφία αναθέτοντας υπεύθυνες θέσεις σε δημοτικούς συμβούλους, όπως:
Υπεύθυνο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Σχεδίου Πόλης ο Μάριος Κοντογιάννης, αρχιτέκτονας.
Υπεύθυνος Οικονομικών Θεμάτων ο Ιωάννης Σαμέλης, δικηγόρος–οικονομολόγος.
Υπεύθυνη θεμάτων Παιδείας η Αγνή Παύλου, εκπαιδευτικός.
Παραμένουν στις θέσεις τους και για το 2008 ο   Λάζαρος Μερτύρης, Πρόεδρος του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής και του 2ου  Δημοτικού Βρεφονηπιακού  Σταθμού, η   Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου, πρόεδρος του ΚΑΠΗ Παλλήνης και η  Αικ. Γκόνου -Πετράκη, πρόεδρος του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου Παλλήνης.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης, δήλωσε μεταξύ άλλων: Οι συγκεκριμένες επιλογές μας αποσκοπούν τόσο στη συνέχιση του έργου που ήδη έχει δρομολογηθεί από την προηγούμενη χρονιά, όσο και στην αντιμετώπιση -με μια νέα στρατηγική πολιτικών επιλογών- των σημαντικών προβλημάτων της πόλης και των νέων δεδομένων της τοπικής μας κοινωνίας.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 147 guests και κανένα μέλος