Με δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, ενημερώνει τους πολίτες για το συγκεκριμένο κονδύλι που ξεπερνάει τα 170.000 ευρώ. Γράφει μεταξύ άλλων:


170.000 ευρώ το κόστος της αδιαφορίας!

«Μόλις πριν από δύο ημέρες (28/06/2011), ενημερωθήκαμε από δικηγορικό γραφείο των Αθηνών, ότι ο Δήμος Μαρκοπούλου οφείλει το ποσό των 171.455,20 ευρώ ως αποζημίωση σε δικαιούχους απαλλοτριωθέντος ακινήτου.

Σε έρευνα μας για το πώς προέκυψε το συγκεκριμένο ποσό, δηλαδή για τον καθορισμό της τιμής μονάδας, η οποία είναι ιδιαίτερα υψηλή, διαπιστώσαμε ότι αυτή ορίστηκε με δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (550/2009) και του Εφετείου Αθηνών (64/2010), έπειτα από αίτημα των ιδιοκτητών του ακινήτου.

Το εξωφρενικό της υπόθεσης, το οποίο αγγίζει και τα όρια της απόλυτης αδιαφορίας προς το δημόσιο συμφέρον, είναι ότι η Διοίκηση Μαγουλά δεν παραστάθηκε σε καμία από τις δύο δίκες ως όφειλε, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να βασίσει την απόφασή του στις προτάσεις …των ιδιοκτητών και μόνο!

Σήμερα λοιπόν, η νέα Δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει τον εφιάλτη άλλης μίας κατάσχεσης εις βάρος ενός υπερχρεωμένου Δήμου.

 

Είναι πραγματικά τραγικό, την στιγμή που η Κεντρική Διοίκηση μας απαγορεύει ακόμα και τον προγραμματισμό υπερωριών για τους υπαλλήλους της καθαριότητας, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται σοβαρές δυσκολίες στην αποκομιδή των απορριμμάτων, να ανακαλύπτουμε τέτοια ανεπίτρεπτα περιστατικά κακοδιαχείρισης, μόνο και μόνο επειδή ο κ. Μαγουλάς «αμέλησε» να εμφανιστεί στο δικαστήριο.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 71 guests και κανένα μέλος