Φαινόμενα παλαιοκομματικής αντίληψης έχουν αρχίσει και αναδύονται σε Καλλικράτειους Δήμους ιδιαίτερα. Προ ημερών έκαψαν το περίπτερο του υποψηφίου Δημάρχου Καλυβίων Πέτρου Φιλίππου στο Πέτα, προχθές μουτζούρωσαν το bandalismoi_konπερίπτερο του υποψηφίου δημάρχου Γρ. Κωνσταντέλλου στη Βουλιαγμένη.

Είναι λυπηρό γιατί με τέτοιες μεθόδους δεν νικάς τον αντίπαλό σου. Παρουσίασε τις προτάσεις σου, τις ιδέες σου και άσε τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε: “Καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες απ' όπου και αν προέρχονται και όποιον και να έχουν ως αποδέκτη. Κάνουμε έκκληση προς όλους να μην επαναληφθούν περιστατικά που δυναμιτίζουν το κλίμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, που το ζητούμενο είναι να κυλήσουν όλα ομαλά. Εμείς ως συνδυασμός δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα ακολουθήσουμε καμία τακτική που δεν συνάδει με το ήθος του συνόλου των μελών μαςΤην Δευτέρα το βράδυ ΑΓΝΩΣΤΟΙ πυρπόλησαν το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού «Σαρωνικός Συνεργασία» με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Φιλίππου στην περιοχή Πέτα της δημοτικής ενότητας Κουβαρά του Δήμου Σαρωνικού. To γραφείο του συνδυασμού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γράφει μεταξύ άλλων:
«Πεποίθηση μας είναι πως η ενέργεια αυτή δεν είχε πολιτικά κίνητρα. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να πιστέψουμε πως η μέχρι τώρα πρακτική δημόσιας συκοφάντησης και  σπίλωσης του δημάρχου Καλυβίων και υποψηφίου Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου, αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας, αντικαθίσταται με πιο επικίνδυνες και σκοτεινές πρακτικές.
Σε αντίθετη περίπτωση όμως  δηλώνουμε ότι τέτοιες φασιστικές πρακτικές που παραπέμπουν σε άλλες εποχές δεν θα μας σταματήσουν, δεν θα μας τρομοκρατήσουν, δεν θα ανακόψουν το ρεύμα νίκης του συνδυασμού μας.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα χωρίς κουκούλες και υπό το φως της ημέρας με μοναδικό μας  «όπλο» τις προτάσεις μας για το νέο Δήμο Σαρωνικού
».

 

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 492 επισκέπτες και κανένα μέλος