Φυγομάχησε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας, και αρνήθηκε με αλαζονεία να πάρει μέρος σε ζωντανή εκπομπή στο ραδιόφωνο του Flash, στην οποία είχαν κληθεί οι υποψήφιοι δήμαρχοι   Βούλας-Βάρης –Βουλιαγμένης.

kasidokostasΣτο κάλεσμα της εκπομπής ανταποκρίθηκαν ο Άγγελος Αποστολάτος και ο Παναγιώτης Καπετανέας, ενώ ο Γρηγόρηςapostolatos-2 Κωνσταντέλλος απουσίαζε στο εξωτερικό. Ο Ανδρέας Κάσδαγλης και ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας είχαν τηλεφωνική συμμετοχή, ενώ ο δεύτερος αρνήθηκε προκλητικά να πάρει μέρος στο διάλογο.

Καυτές οι ερωτήσεις που “έπεσαν” από τον Αποστολάτο:

– Έτρεχε ή όχι (ο Κασιδόκωστας) και στα δυο κόμματα να τον στηρίξουν προκειμένου να μείνει απ' έξω απ τη συνένωση η Βουλιαγμένη, χαρακτηρίζοντας τους κατοίκους  της Βούλας και της Βάρης χαχόλους και τσίκνηδες;»

– Έγιναν ή όχι με την έγκρισή του οι ασέλγειες που έχουν γίνει στο Καβούρι, όπου  χτίζονται εκεί οικοδομικά τετράγωνα πολυόροφα, κατά παράβαση κάθε οικοδομικού κανονισμού;

– Είναι αλήθεια ότι έχουν ιδιοκτησίες συγγενείς του και μέλη του συμβουλίου του στις εκτάσεις αυτές;

Κι εκείνος δεν απήντησε...

Ετσι ο Αποστολάτος δήλωσε:

«Είναι θλιβερό για έναν άνθρωπο που διεκδικεί το δημαρχιακό αξίωμα του ενιαίου δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης, να αρνείται το διάλογο με συνυποψήφιούς του  επιδεικνύοντας έτσι πρωτοφανή αλαζονεία και έλλειψη κοινωνικής συμπεριφοράς».

Η συμπεριφορά αυτή του κ. Κασιδόκωστα  δεν αποδεικνύει μόνο έλλειψη ήθους - αυτό είναι γνωστό άλλωστε στους πάντες - αλλά είναι και προσβλητική για τους συνδημότες μας».

 

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι οι Αποστολάτος και Καπετανέας συνέπεσαν σχεδόν σε όλες τις απαντήσεις.

Ακόμη, εκείνο που διαφάνηκε από το διάλογο των δύο υποψηφίων, είναι ότι υπάρχει περιθώριο συνεργασίας.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 193 guests και κανένα μέλος