Με την παρουσία πολλών αξιωματούχων του κυβερνητικού μηχανισμού, Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, βουλευτών της περιοχής, διευθυντών νοσοκομείων, αυτοδιοικητικών της ευρύτερης περιοχής κλπ. και πολλών τοπικών παραγόντων και πολιτών ο συνδυασμός «Ζούμε Μαζί στο Δήμο Σαρωνικού» η  υποψήφια δήμαρχος Χριστίνα Χριστοφάκη – σύζυγος του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλου – μαζί με τους συνεργάτες της, παρουσίασαν τους βασικούς άξονες του προγράμματός τους εν’ όψει των δημοτικών εκλογών του προσεχούς Νοεμβρίου, την περασμένη Τετάρτη σε παραλιακό κέντρο της περιοχής.

xristofaki1«… το πρόγραμμά μας είναι φιλόδοξο, αλλά ταυτόχρονα και ρεαλιστικό», τόνισε η Χρ. Χριστοφάκη. «Είναι κοστολογημένο και άμεσα υλοποιήσιμο. Είναι δομημένο με στόχο ο Δήμος Σαρωνικού να γίνει Δήμος πρότυπο για την Αττική. Να γίνει ένας σύγχρονος, ανεπτυγμένος ευρωπαϊκός Δήμος».

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος αναφέρονται κυρίως «στα θέματα της δημιουργίας δικτύου αποχέτευσης, του σχεδίου πόλης του νέου Δήμου, της αναβάθμισης των υπηρεσιών Υγείας και Παιδείας, τη δημιουργία υποδομών συγκοινωνίας και μεταφορών και την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής, με σεβασμό στο περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των πολιτών», όπως τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος.

 

Η παρουσία και συμμετοχή απλών πολιτών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας, δεν πρέπει να ικανοποίησαν την υποψήφια.

Θα λέγαμε ότι αποτελεί πρόκριμα της αντίδρασης των πολιτών κατά της κυβερνητικής πολιτικής, που θα εκδηλωθεί στις προσεχείς εκλογές. Κι αυτό πρέπει να προβληματίσει και την κυβέρνηση και τους υποψηφίους της.

Αν λάβουμε υπ’ όψη μας την οργανωτική προσπάθεια και κινητοποίηση, την προσωπικότητα και την συμπαθή εμφάνιση της υποψήφιας, το ιδιαίτερο κυβερνητικό εκτόπισμα του συζύγου της και την οικογενειακή της δυναμική στην περιοχή, μάλλον επιζήμια πρέπει να θεωρείται η κομματική στήριξη για την υποψήφια.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 238 guests και κανένα μέλος