Απολογιστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε από τους “Ενεργούς Πολίτες του Δήμου Σαρωνικού”, με επικεφαλής την Νικολέττα Καπερώνη, το περασμένο Σάββατο στην Ανάβυσσο, που μετά τον “Καλλικράτη” ονομάζεται Δήμος Σαρωνικού (Καλύβια, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Π. Φώκαια).

Η Νικολέττα Καπερώνη ξεκίνησε πριν ένα χρόνο δημιουργώντας τους “Ενεργούς Πολίτες Αναβύσσου” και προχωράει σε συνδυασμό που θα διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στο νέο Δήμο.

Εχει ήδη στο ιστορικό της, μία δυναμική δράση στα τεκταινόμενα του Δήμου Αναβύσσου και της Δημοτικής Αρχής ειδικότερα.

Στην ομιλία της προς τους παρευρισκόμενους, που ήταν πολλοί και από κάθε ηλικία είπε μεταξύ άλλων:

Η αυθόρμητη προσέλευση των πολιτών, χωρίς καμία προσδοκία εξαργύρωσης ή συναλλαγής ή εξάρτησης αποτελεί τομή για τον τόπο μας και καταδεικνύει μία νέα δυναμική. Πολίτες με επαγγελματική καταξίωση και κοινωνικό κύρος, με ειδική κατάρτιση και ειδικές γνώσεις, με άριστα διαπιστευτήρια της κοινωνίας για το πρόσωπο τους και ιδιαίτερα χρήσιμοι για τα κοινά του τόπου μας είναι απαραίτητοι σε αυτήν την διαδρομή που ξεκινήσαμε, είμαστε δε σίγουροι ότι έχουν να προσφέρουν πολλά.

 

...Θα τους έχουμε όλους αρωγούς σε ένα ζύμωμα ιδεών και διαμόρφωσης προγραμμάτων για το καλό της τοπικής μας κοινωνίας. Οτιδήποτε προγραμματισθεί δεν θα βασίζεται στην ευρηματικότητα και τον σχεδιασμό του ενός, αλλά θα είναι προϊόν ιδέας και γνώσης των πολλών. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ  να δημιουργήσουμε το μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας.

 

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 124 guests και κανένα μέλος