Στα πλαίσια του έργου για την αποκατάσταση της Λεωφόρου Σουνίου-Λαυρίου (από το 70,0 έως το 70,5 χιλιόμετρο) λόγω της σημειωθείσης κατάπτωσης βράχων στην παραλία, θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από 8/4/2010 έως 22/5/2010.

 

1. Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην χιλιομετρική θέση 70,5 της Λ. Σουνίου-Λαυρίου για βαρέως τύπου οχήματα (νταλίκες, φορτηγά κλπ). Η κυκλοφορία των οχημάτων αυτών θα γίνεται από την περιοχή της Αναβύσσου μέσω των Λ. Λαυρίου, Οδού Καμάριζας-Αναβύσσου, οδού Λαυρίου-Καμάριζας σύμφωνα με την υπάρχουσα σήμανση τηρώντας αυστηρά τα όρια ταχύτητας.

2. Η κυκλοφορία των επιβατικών αυτοκινήτων καθώς και των λεωφορείων θα διεξάγεται κανονικά στην Λ. Σουνίου-Λαυρίου μέσω παρακαμπτηρίου δημοτικής οδού, η βατότητα της οποίας βελτιώθηκε από την χιλιομετρική θέση 70+000 έως την χιλιομετρική θέση 70+500.

Η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής παρακαλεί τους οδηγούς, να τηρούν τα όρια ταχύτητας, τη σήμανση, όπως επίσης και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις της Τροχαίας για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και την αποφυγή της όποιας τυχόν ταλαιπωρίας και ζητά την κατανόησή τους μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 264 guests και κανένα μέλος