Ορίστηκαν οι τελευταίοι Αντινομάρχες

 

Με απόφαση του Νομάρχη  Λεωνίδα Κουρή ορίσθηκαν ως Αντινομάρχες για το 2010 οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι:

 

• Γεώργιος Ξηντάρας, Πρόεδρος της 1ης Νομαρχιακής Επιτροπής αρμόδιας για θέματα Διοικητικού, Οικονομικoύ, Αστικής και Δημ. κατάστασης, ΚΕΠ και Προγραμματισμού.

 

• Δημήτριος Κατσίκης, Πρόεδρος της 2ης Νομαρχιακής Επιτροπής αρμόδιας για θέματα Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Ανάπτυξης, Ανωνύμων Εταιριών, Τοπογραφικής και Εγγείων Βελτιώσεων.

 

• Χάρης Δαμάσκος, Πρόεδρος της 3ης Νομαρχιακής Επιτροπής αρμόδιας για θέματα Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

 

• Γεώργιος Πλακίτσης, Πρόεδρος της 4ης Νομαρχιακής Επιτροπής αρμόδιας για θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, Μεταφορών και ΚΤΕΟ.

 

• Γεώργιος Φυτάς, Πρόεδρος της 5ης Νομαρχιακής Επιτροπής αρμόδιας για θέματα Υγείας, Πρόνοιας, Προστασίας Καταναλωτή, Απασχόλησης και Μεταναστών.

 

• Πάρις Ευαγγελίου, Πρόεδρος της 6ης Νομαρχιακής Επιτροπής αρμόδιας για θέματα Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Ομογενών, Νεολαίας, Ισότητας, Εθελοντικών Οργανώσεων και Τουρισμού

 

 

Νέοι Αντιδήμαρχοι στα Καλύβια

 

Με απόφαση του Δημάρχου Πέτρου Φιλίππου ορίστηκαν για το έτος 2010 οι νέοι Αντιδήμαρχοι, καθώς και τα καθήκοντα και οι αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν από τις νέες τους θέσεις.

Ετσι οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι:

1. Αλέξανδρος – Απόστολος Αθανασόπουλος με αρμοδιότητες την Καθαριότητα, την Ύδρευση, το Περιβάλλον και τον ηλεκτροφωτισμό,

2. Κωνσταντίνος Καρακασίλης με αρμοδιότητες την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (σχέδια πόλης, μελέτες, Τεχνικό Πρόγραμμα κλπ.), στις Διοικητικές Υπηρεσίες και τα έσοδα του Δήμου. Επίσης ορίστηκε αναπληρωτής του Δημάρχου.

3. Μιχάλης Αδάμης με αρμοδιότητες την  Ύδρευση, τη Δημοτική Αστυνομία, την Πολιτική Προστασία και το Δημοτικό Νεκροταφείο.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 255 guests και κανένα μέλος