Στις επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές της 22.10.2006, παρά τα αναμφισβήτητα, πραγματικά και ορατά σοβαρά προβλήματα στην Πόλη μας, η αποχή και η αδιαφορία των ψηφοφόρων Δημοτών της Βούλας, να ασκήσουν το Δημοκρατικό τους δικαίωμα, που ξεπέρασε το 44% ΕΠΕΤΡΕΨΕ να νικήσει το 39% της διαπλοκής, των συμφερόντων, των εργολάβων, της παραλίας, της συναλλαγής, των εκβιασμών, της αυθαιρεσίας και του ξεπουλήματος του Ασκληπιείου...

Στις επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές της 22.10.2006, παρά τα αναμφισβήτητα, πραγματικά και ορατά σοβαρά προβλήματα στην Πόλη μας, η αποχή και η αδιαφορία των ψηφοφόρων Δημοτών της Βούλας, να ασκήσουν το Δημοκρατικό τους δικαίωμα, που ξεπέρασε το 44% ΕΠΕΤΡΕΨΕ να νικήσει το 39% της διαπλοκής, των συμφερόντων, των εργολάβων, της παραλίας, της συναλλαγής, των εκβιασμών, της αυθαιρεσίας και του ξεπουλήματος του Ασκληπιείου.

Αυτό που συνέβη στις εκλογές του Οκτωβρίου 2006 στην Βούλα είναι ξεκάθαρο. Μια κοινοπραξία συμφερόντων μιας ομάδας παραγόντων του ΠΑΣΟΚ και της ομάδας παραγόντων της Ν.Δ. με τον Κο Μάντεση, σε μια σύμπτωση συμφερόντων έδρασε υπόγεια και χρησιμοποίησε την μέθοδο του Πόντιου Πιλάτου και της «αποχής» για να παραδώσει την εξουσία στην ίδια ομάδα που εδώ και χρόνια βυθίζει την πόλη στην καταστροφή. Συνεργός στο πολιτικό αυτό ανοσιούργημα ήταν κυρίως η ομάδα του Κου Πέτρου Θανόπουλου και υποστηρικτών του που, εκ του αποτελέσματος του 2ου γύρου και μόνον, αποκαλύπτει τον πραγματικό στόχο της καθόδου στις εκλογές αυτού του συνδυασμού.

Δεν μου αρέσει να χαϊδεύω αυτιά, και γι’ αυτό θεωρώ ότι υπάρχει συνενοχή ενός τμήματος του εκλογικού σώματος που, ακολουθώντας τυφλά τις υποδείξεις της ομάδας των κομματικών διαπλεκομένων του ΠΑΣΟΚ και της ομάδας παραγόντων της Ν.Δ. περί τον κ. Μάντεση, εψήφησαν εναντίον των συμφερόντων της πόλης τους. Είμαι βέβαιος ότι η πολιτική Μάντεση στην τετραετία που έρχεται θα τους τιμωρήσει βαριά για αυτή την ανοησία τους.

― Αυτοί συμβάλλανε με τις μεθοδεύσεις τους να μην επιλυθούν τα σοβαρά και μεγάλα προβλήματα στην πόλη μας, όπως Καθαριότητα, Περιβάλλον, Κυκλοφοριακό, Ασφάλεια, Σχολεία, Αθλητικές εγκαταστάσεις και τόσα άλλα.

― Αυτοί συμβάλλανε να εμπορευματοποιηθεί η Βούλα, να χαθούν ιδιοκτησιακά δικαιώματα του Δήμου, να ξεπουληθεί το Ασκληπιείο, να χαθούν οι εκτάσεις στην Πηγάδα, στη Νηρέως, στου Κόνιαρη.

― Αυτοί συμβάλλανε να συνεχισθούν οι αυθαίρετες επεκτάσεις των κέντρων στην παραλία μας και η ηχορύπανση.

― Ενώ εσείς κυρίες και κύριοι με την αδιαφορία σας και την αποχή σας συμβάλλατε να νικήσει το 39% της απραξίας.

Το δυστύχημα είναι ότι μαζί με αυτούς που ευθύνονται θα βασανίζεται και το τμήμα του λαού της Βούλας που δεν έφταιγε, καθώς και οι επερχόμενες γενεές, γιατί ζημιές όπως η απώλεια της παραλίας, ή του Ασκληπιείου, θα ακολουθούν για πάντα την πόλη.

Συγχαίρω τον αντίπαλο συνδυασμό «ΟΡΑΜΑ 2020» της κας ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, που παρά την σκληρή δημόσια κριτική και αντιπαράθεση με την ΔΑΔΑ και με εμένα προσωπικά σε όλη την διάρκεια του εκλογικού αγώνα, στον 2ο γύρο των εκλογών τίμησαν τον αγώνα τους με καθαρή και αξιοπρεπή συμπεριφορά, στηρίζοντας ξεκάθαρα την αλλαγή Δημοτικής Αρχής στην Βούλα.

Ευχαριστώ όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τους φίλους που συμπαρατάχθηκαν με τον συνδυασμό ΔΑΔΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ, με μοναδικό σκοπό να υπηρετήσουν ανυστερόβουλα την Βούλα.

Συγχαίρω τους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μου κ. ΠΑΛΑΜΙΔΗ ΑΝΤΩΝΗ, κα ΚΑΡΑΓΙΑΝ ΟΣΑΝΑ-ΝΑΝΑ, κα ΓΕΡΑΚΙΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ, κ. ΚΟΥΡΕΜΕΤΗ ΙΩΑΝΝΗ και κ. ΚΑΛΤΣΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ και είμαι βέβαιος ότι και από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δώσουμε τον σκληρό αγώνα για να αποτρέψουμε κάθε είδους προσπάθεια υποβάθμισης, συμπεριφοράς αδιαφάνειας και διαπλοκής στην Βούλα.

Εγώ, θα παραμείνω σκληρός κριτής, αλλά και μαχητής για τα συμφέροντα μιας πόλης που την υπηρέτησα ως Δήμαρχος 10 χρόνια και που, παρ’ όλους τους σκοτεινούς μηχανισμούς που επιστρατεύτηκαν, με τίμησε το 47,5% των Δημοτών της.

Ας μην ευελπιστούν ότι θα τους αφήσουμε ασύδοτους, θα είμαστε παρόντες και πιο μαχητικοί από ποτέ.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 333 επισκέπτες και κανένα μέλος