Ε, όχι και κάγκελα στο συντριβάνι!

 

Καγκέλωμα στο συντριβάνι της κεντρικής πλατείας πρότειναν από την τεχνική υπηρεσία, γιατί μπαίνουν μέσα τα παιδιά, αλλά και πέφτουν και τραυματίζονται.

Ο Δήμαρχος διαφώνησε (ευτυχώς) και ο Θανόπουλος πρότεινε να το καταργήσουν και να το κάνουν πράσινο, αφού έτσι κι αλλιώς δεν καθαρίζεται ποτέ.

 

Τρίγωνα Πανοράματος!

 

Στα τρίγωνα Πανοράματος, όχι της Θεσσαλονίκης που είναι νοστιμότατα, αλλά στα πολεοδομικά τρίγωνα του Πανοράματος Βούλας, που μένουν αφρόντιστα και βρίσκονται κάποιοι επιτήδειοι κάτοικοι που τα οικειοποιούνται, αναφέρθηκε ο Π. Θανόπουλος, στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ.

Και οι αποτμήσεις συμπληρώνουμε εμείς, που κάποιοι σοφοί συγκοινωνιολόγοι, άφησαν προκειμένου να έχουν ορατότητα οι οδηγοί, αλλά έχουν γίνει κήποι κάποιων «έξυπνων» όμορων ιδιοκτητών, με αποτέλεσμα να προκαλούνται τροχαία ατυχήματα.

 

Και ήρθαμε στις λυόμενες αίθουσες!

 

Το 3ο Γυμνάσιο-Λύκειο βρίσκεται ακόμα ως όνειρο στο μυαλό κάποιων, αφού τόσα χρόνια δεν προχώρησε η απαλλοτρίωση του ακινήτου και η σχολική κοινότητα ασφυκτιά πλέον. Πριν δύο τρία χρόνια φώναζαν εκπαιδευτικοί και γονείς ότι δεν πάει άλλο. Και να που ήρθε η ημέρα. Τα πρώτα λυόμενα εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο για να εγκατασταθούν στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο.

Ορθώς είπε η Νανά Καραγιάν ότι αισθάνεται ντροπή μετά από τόσα χρόνια αγώνες, να παίρνουμε απόφαση σήμερα για κονδύλι προκειμένου να γίνουν προκατασκευασμένες αίθουσες.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 312 guests και κανένα μέλος