• Η Ντίνα Τριλίκη
  • Ο Ηλίας Παπαηλίας 

Δεν θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια οικειοθελώς


Η Ντίνα Τριλίκη


Η Επιλαχούσα Βουλευτήε Περιφέρειας Αττικής της Ν.Δ. Ντίνα Τριλίκη με ανοιχτή επιστολή της, δηλώνει ότι δεν θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο.

“Προσωπικά, για τη παρούσα εκλογική αναμέτρηση, ζήτησα από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του Κόμματός μας  να μη με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής”, γράφει η Ντίνα Τριλίκη και δηλώνει ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή δουλεύοντας “δίπλα στον Κώστα Καραμανλή και τη Ν.Δ. όπως έκανα πάντα, από τη στιγμή που γνώρισα τον  εαυτό μου και όλοι μαζί, μια δύναμη, μια γροθιά να στηρίξουμε τα  ψηφοδέλτια της Ν.Δ.”

 


Ο Ηλίας Παπαηλίας 


Ο επί σειρά ετών βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Παπαηλίας με επιστολή του δηλώνει την απόφασή του να μη συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς εκλογές.

“Επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να μη θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές.

Έλαβα την προσωπική αυτή απόφαση μετά από 45 έτη συμμετοχής στην πολιτική ζωή της χώρας και 26 έτη συνεχούς παρουσίας στη Βουλή, κατά τα οποία πιστεύω ότι εκπροσώπησα τους πολίτες της Αττικής με συνέπεια, εντιμότητα και ειλικρίνεια και συνέβαλα στην πρόοδο, στην ανάπτυξη και στην επίλυση των προβλημάτων του Νομού μας.

... Με την βεβαιότητα για την νίκη του ΠΑΣΟΚ και του Προέδρου μας Γιώργου Παπανδρέου στις κρίσιμες για τη χώρα εκλογές που έρχονται, θα ήθελα να σας καλέσω να αγωνιστούμε όλοι μαζί, ενεργά και αποφασιστικά, για τη νέα αλλαγή, για ένα καλύτερο αύριο, που μόνο η παράταξή μας μπορεί να φέρει στον τόπο” γράφει μεταξύ άλλων ο Ηλίας Παπαηλίας.

 


Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 447 επισκέπτες και κανένα μέλος