Καταδικάστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Βάρης η ανακοίνωση της αόρατης και ανώνυμης Ένωσης Κατοίκων Δήμου Βάρης που εμφανίστηκε στην πόλη μας.
Οι επικεφαλείς όλων των παρατάξεων χαρακτήρισαν απαράδεκτη και κακόβουλη τη συγκεκριμένη ανακοίνωση τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δυναμιτίζουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και προάγουν το σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση...

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΡΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ

 

Η  Βάρη καταδικάζει το σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση

 


Καταδικάστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Βάρης η ανακοίνωση της αόρατης και ανώνυμης Ένωσης Κατοίκων Δήμου Βάρης που εμφανίστηκε στην πόλη μας.

Οι επικεφαλείς όλων των παρατάξεων χαρακτήρισαν απαράδεκτη και κακόβουλη τη συγκεκριμένη ανακοίνωση τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δυναμιτίζουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και προάγουν το σκοταδισμό και την οπισθοδρόμηση.

Κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους οι θρασύδειλοι εμπνευστές της ανακοίνωσης βάλουν κατά πάντων, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια με αήθεις κατηγορίες για πρόσωπα και θεσμούς. Χαρακτηρίζουν μεταξύ άλλων βολεμένη την κα Αγγελική Ράπτη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βάρης. Ωστόσο δεν υπάρχει ούτε ένας δημότης μας που να μη γνωρίζει ότι η κα Ράπτη παρέχει τις υπηρεσίες της στο Δήμο αμισθί. Παράλληλα ασχολείται με τον πολιτισμό ως μέλος του Επιμορφωτικού Συλλόγου  τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Στην ίδια ανακοίνωση η ανώνυμη  Ένωση Κατοίκων ρωτά που είναι το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο. Παρεμπιπτόντως αυτό ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από το Δημοτικό Συμβούλιο…

Δυστυχώς τέτοιες ενέργειες αποτελούν δυσφήμιση για την πόλη μας αφού παράγουν μόνο αρρωστημένες αντιλήψεις και φασιστικές πρακτικές. Οι επίδοξοι σωτήρες του Δήμου μας θα πρέπει να βρουν άλλες μεθόδους για να επικοινωνήσουν με τον κόσμο. Αυτές που χρησιμοποιούν είναι καταδικαστέες από όλους.

 

Μήνυμα προς επίδοξους καταπατητές

Από το Δήμραρχο Βάρης


Άμεσα και με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσπάθεια κατάσβεσης τριών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στα όρια του Δήμου Βάρης, την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα πυρασφάλειας του Δήμου και η Εθελοντική Ομάδα πυροπροστασίας του έδρασαν αστραπιαία και η δεκάωρη μάχη με τις φλόγες είχε ως αποτέλεσμα οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην οδό Φλέμινγκ, στο Πεδίο Βολής της Σχολής Ευελπίδων και στη θέση Πευκωτό στη Λαθούριζα να σβήσουν χωρίς να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιές.

 

Ο Δήμαρχος Βάρης Παναγιώτης Καπετανέας αφού συνεχάρη τους συντελεστές της προσπάθειας κατάσβεσης των πυρκαγιών τόνισε: “Θέλω να πιστεύω ότι οι πυρκαγιές αυτές προήλθαν από αμέλεια η απροσεξία κάποιων πολιτών.

Σε αντίθετη περίπτωση θέλω να στείλω ένα σαφέστατο μήνυμα σε επίδοξους καταπατητές.


Στα σημεία που εκδηλώθηκαν πυρκαγιές προγραμματίσαμε ήδη μια μεγάλη δεντροφύτευση για τον προσεχή Οκτώβριο. Ούτε ένα τετραγωνικό δεν θα μείνει ακάλυπτο”.

 

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 156 guests και κανένα μέλος