anab.elos1.jpgΜία απίστευτη εικόνα, μέσα στην παραλία της Αναβύσσου, δίπλα από το ξενοδοχείο, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης! Αν παρατηρήσετε τις εικόνες θα δείτε  εκατομμύρια σκουληκοειδή που κινούνται πάνω στο βρώμικο νερό, ένα βήμα από τη θάλασσα!...

Εικόνες ντροπής στην παραλία Αναβύσσου!


Μία απίστευτη εικόνα, μέσα στην παραλία της Αναβύσσου, δίπλα από το ξενοδοχείο, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης! Αν παρατηρήσετε τις εικόνες θα δείτε - ιδιαίτερα στην δεξιά,  εκατομμύρια σκουληκοειδή που κινούνται πάνω στο βρώμικο νερό, ένα βήμα από τη θάλασσα!

anab.elos1.jpgΕνα έλος ιδιαίτερα επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία! Κατά τα άλλα δίπλα ακριβώς χτίζεται πολυτελές αναψυκτήριο, το οποίο έχει σταματήσει η Πολεοδομία για παραβάσεις και επεκτάσεις προφανώς, όπως δείχνουν οι εικόνες.

 

Για το ρέμα της Αναβύσσου  είχαμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο (16/5, αρ.φ.583), όταν συζητήθηκε στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, μετά από επισήμανση του Αντιπροέδρου Αντώνη Γάκη, ο οποίος μίλησε για μπάζωμα του ρέματος, που προκαλούν αυτή την απαράδεκτη κα λίαν επικίνδυνη κατάσταση.

Μάλιστα βρισκόταν και ο Δήμαρχος Αναβύσσου Σ. Γκέραλης εκεί και το επιβεβαίωσε. Ζήτησε δε τη συνδρομή της Νομαρχίας.

anab.elos2.jpg
Αναδημοσιεύουμε:

«Μας προβληματίζει όλους, είναι στάσιμα τα νερά. Εχουμε πρόβλημα με τους λουόμενους. Και όταν το ανοίγουμε φεύγουν τα νερά προς τη θάλασσα και γίνεται ακόμη μεγαλύτερο το πρόβλημα. Θα πρέπει να κατέβουν από την υπηρεσία σας να ελέγξουν.

Ζητώ τη συνδρομή σας», είπε ο Δήμαρχος  Αναβύσσου Μ. Γκέραλης.


Ευθύνη και της Νομαρχίας


Κλείνει ένας μήνας σε 3 ημέρες, από τη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, αλλά προφανώς η Νομαρχία δεν ευκαίρησε να κάνει αυτοψία!

Είναι Καλοκαίρι, ο κόσμος κατεβαίνει κατά χιλιάδες στις ακτές και ο κίνδυνος μόλυνσης είναι περισσότερο από βέβαιος.

 


Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 96 guests και κανένα μέλος