Οσοι παρακολοθούν τα τεκταινόμενα στο Δήμο ΒΒΒ, έχουν δει με πόσο πάθος κυνηγήθηκε η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού “Δίπλα σας” Μαρία Σίνα πριν τις εκλογές, από το Δήμαρχο και κάποια “αόρατα” μέσα, που εμφανίζονται κάθε εκλογές και χρηματοδοτούνται αδρά επίσης από “αόρατα” χέρια.

Η Μαρία Σίνα δικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το Μάρτιο (15.3.19), (προεκλογικά) για απιστία στην υπηρεσία, σαν πρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την περίοδο 2012-2014.

Το δικαστήριο (15.3.19) την αθώωσε με ομόφωνη απόφαση, ως προς την απιστία στην υπηρεσία.

Ως προς την έτερη κατηγορία του ελλείμματος διαχείρισης, το Δικαστήριο την έκρινε ένοχη, αναγνωρίζοντάς της το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου (άρθρο 84 § 2α Ποινικού Κώδικα). Στην απόφαση αυτή η Μαρία Σίνα είχε ασκήσει έφεση, η οποία είχε προσδιοριστεί για το Ιανουάριο του 2020.

Μάλιστα μας είχε δηλώσει τότε βγαίνοντας από το δικαστήριο ότι: «αναμένει την πλήρη δικαίωσή της από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο».

Ετσι, τη Δευτέρα 20/1/20 εκδικαζόταν η Εφεση που είχε ασκήσει και το Εφετείο απήλλαξε τη Μαρία Χόβρη - Σίνα από κάθε κατηγορία κλείνοντας έτσι και αυτή την ποινική υπόθεση.


Διαβάστε σχετικά: Αθώα και με τη βούλα. "..κατηγορήθηκα με πάθος και μανία, χωρίς καν να έχει τελειώσει η δίκη!"

 

Αννα Μπουζιάνη

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 261 guests και κανένα μέλος