Πρόλαβε τη διάσπαση ο Περιφερειάρχης Aττικής;

Γ. Πατούλης: «Θα διεκδικήσουμε ενωμένοι τη μεγιστοποίηση του οφέλους για τους πολίτες μας, από την επένδυση του Ελληνικού. Στηρίζουμε το project που θα σημάνει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής»

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη πραγματοποιήθηκε (17.12.19) συνάντηση με τους Δημάρχους Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου, Ελληνικού-Αργυρούπολης Ι. Κωνσταντάτο και Αλίμου Α. Κονδύλη.

Αντικείμενο της συζήτησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, ήταν η υλοποίηση της επένδυσης στο Ελληνικό και πώς αυτή θα ωφελήσει τους κατοίκους των όμορων Δήμων, αλλά και τη μελλοντική αναπτυξιακή προοπτική της Αττικής.

Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε η ανάγκη κατάρτισης ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδίου διεκδικήσεων τόσο προς την πλευρά του επενδυτή, όσο και προς το Κεντρικό Κράτος, που θα διασφαλίζει το όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Επίσης διατυπώθηκε η κοινή πεποίθηση αλλά και αποφασιστικότητα να προχωρήσουν τα επόμενα βήματα του σχεδίου με ενότητα και συναντίληψη.

Ετσι πιστεύουμε ότι τα όποια στοιχεία διαχώριζαν τους Δήμους μεταξύ τους, με ενέργειες μεμονωμένων κινήσεων, τα πρόλαβε ο Περιφερειάρχης και έδωσε το στίγμα για κοινή δράση, κάτι που πιστεύουμε ότι θα έχει θετικό πρόσημο στην όλη περιοχή.

Οπως ενημερωθήκαμε, η συζήτηση του Περιφερειάρχη Αττικής με τους Δημάρχους, για το ίδιο θέμα, θα επαναληφθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 104 guests και κανένα μέλος