Ημερίδα προβληματισμού από το Ε.ΠΑ.Μ

Ολοκληρώθηκαν “παραγωγικά” κι επιτυχώς οι εργασίες της ημερίδας που οργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ. (Enιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο), την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο “Τιτάνια”, με θέμα το άκρως επίκαιρο και καυτό θέμα:

«Η αναθεωρητική πολιτική των μεγάλων δυνάμεων και της Τουρκίας, στα Βαλκάνια, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, μετά και την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία».

Ομιλητές ο Δημήτρης Καζάκης, οικονομολόγος, πρόεδρος του ΕΠΑ.Μ.,

hmerida mpartzokasο Βασίλης Μαρτζούκος, πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), Ναύαρχος ε.α. - ως “καθ’ ύλην αρμόδιο” μπορούμε να πούμε - και ο Παναγιώτης Μαντάς μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ.

Συντονιστής της εκδήλωσης ο σύμβουλος έκδοσης της “Εβδόμης”, Κώστας Βενετάνος με τις εύστοχες παρεμβάσεις του.

Ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις έγιναν από τον Πρέσβη ε.τ. Θέμη Στοφορόπουλου, (επιστολικά, λόγω ασθενείας του) και τον δικηγόρο Γιάννη Χατζηαντωνίου, αλλά και αρκετών εκ των παρευρισκομένων στους οποίους εδόθη ο λόγος,

ολοκληρώθηκαν την προκαθορισμένη ώρα οι εργασίες της ημερίδας, αλλά δεν έκλεισαν το θέμα, το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλο και θα απασχολήσει τους διοργανωτές, λίαν προσεχώς.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 263 guests και κανένα μέλος