Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Κρωπίνας προχωρεί σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των συνδέσεων ακαθάρτων.

Έτσι ρυθμίζεται η κίνηση στη Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, από τη διασταύρωσή της με την οδό Αναπαύσεως μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Συνταγματάρχη Δαβάκη, για την εκτέλεση εργασιών του έργου «Κατασκευή συνδέσεων με το δίκτυο ακαθάρτων», για τρεις περίπου μήνες.

Το έργο αφορά την κατασκευή τμήματος των διακλαδώσεων ακαθάρτων όλων των ακινήτων που έχουν πρόσωπο επί της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, επί του πεζοδρόμου Παπασιδέρη καθώς και της οδού Βασιλίσσης Όλγας.

Για τις ανάγκες του έργου στην παρούσα φάση απαιτείται:

Η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λ. Βασ. Κων/νου από τη διασταύρωσή της με την οδό Αναπαύσεως μέχρι και τη διασταύρωση με την οδό Συντ/χη Δαβάκη, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου και των περίοικων όπου αυτό είναι εφικτό.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, που έχουν κατεύθυνση από Μαρκόπουλο-Βάρη και έχουν κατεύθυνση προς κέντρο Κορωπίου ή Παιανία θα εκτρέπονται δεξιά προς την οδό Αναπαύσεως και στη συνέχεια μέσω του παλιού Περιφερειακού και της οδού ΑΤΤΙΚΗΣ θα επανέρχονται στην Λ. Βασ. Κων/νου.

Το 309 (κυκλική διαδρομή) ακολουθεί τροποποιημένο δρομολόγιο μόνο στο σημείο συμβολής της Λεωφ. Β. Κωνσταντίνου με την οδό Συνταγματάρχη Δαβάκη (αριστερή στροφή) με κατεύθυνση προς το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Κρωπίας (ΚΕΠ) στην οδό Αγίων Αναργύρων, και ακολουθεί το γνωστό δρομολόγιο προς τις οδούς, Ηρακλέους, Θάσου, Αβέρωφ, Ναυάρχου Χ. Ντούνη, Λέσβου, Λεωφ. Β. Κωνσταντίνου, οδός Αττικής προς Προαστιακό Κορωπίου. Το δρομολόγιο Αθήνα-Σούνιο των ΚΤΕΛ ακολουθεί παράκαμψη από την στάση «Κέντρο Υγείας» προς την οδό Αττικής Κορωπίου.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, που έρχονται από Παιανία και έχουν κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο-Βάρη θα εκτρέπονται αριστερά, από την Λ. Βασ. Κων/νου προς την οδό Αττικής - παλαιά Περιφερική και ακολουθώντας τις πληροφοριακές πινακίδες θα κατευθυνθούν προς τον προορισμό τους.

― Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, που έρχονται από κέντρο Παιανία /κέντρο Κορωπίου και έχουν κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο-Βάρη, και, εφόσον δεν ακολουθήσουν την πρώτη παράκαμψη μέσω της οδού Αττικής - Παλαιού Περιφερειακού, τότε θα εκτρέπονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ δεξιά στην οδό Συντ/χη Δαβάκη, αριστερά στην οδό Κολοκοτρώνη, και αριστερά θα επανέρχονται και πάλι στην Λ. Βασ. Κων/νου.

Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών και την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, θα τοποθετηθεί σήμανση.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 108 guests και κανένα μέλος