Σε υγειονομική βόμβα κινδυνεύει να μετατραπεί η απόληξη του καναλιού ομβρίων υδάτων, στο 52ο χλμ. της Λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου, δίπλα στο ξενοδοχείο Plaza Resort στην Ανάβυσσο.

Αυτό καταγγέλει ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Σαρωνικός - ΝΕΑ ΠΝΟΗ», Χρήστος Τσιγαρίδας, που επισκέφθηκε με κλιμάκιο της Παράταξής του το σημείο, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να κινηθούν, καθώς κινδυνεύει η Δημόσια Υγεία, ενώ ταυτόχρονα πλήττεται και η εικόνα του παραλιακού μετώπου του Δήμου Σαρωνικού.

Bέβαια αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Εχουν περάσει πολλά χρόνια, που είχαμε κάνει ειδικό ρεπορτάζ για το θέμα, αλλά δεν ίδρωσε κανενός το ...αυτί. Είναι μία μόνιμη εστία μόλυνσης και είναι τόσο εμφανές που δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν το ήξερε ή δεν το είδε.

«... Το γεγονός ότι τα λιμνάζοντα (γεμάτα μικροοργανισμούς και απορρίμματα) νερά χωρίζουν από τη θάλασσα μόλις δύο - τρία μέτρα άμμου, επιτείνει την ανησυχία για το πρόβλημα. Δίπλα δε στο «κανάλι», ο χώρος πρασίνου είναι αφρόντιστος και γεμάτος απορρίμματα. Είναι αδιανόητο, δίπλα ακριβώς στο 5άστερο ξενοδοχείο Plaza Resort, να υπάρχει αυτή η εικόνα, που δυσφημεί και μειώνει το τουριστικό προϊόν του Δήμου μας.

Έχουμε επισημάνει το θέμα σε όλους τους αρμόδιους, από τον Μάρτιο του 2018, η εικόνα όμως παραμένει ίδια, μέχρι και σήμερα» δήλωσε ο Χρήστος Τσιγαρίδας.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 312 guests και κανένα μέλος