Ο Δήμος εφιστά την προσοχή των πολιτών με  ανακοίνωσή του

Ο Δήμος Κρωπίας, με ανακοίνωση του, επισημαίνει ότι στην πόλη του, ομάδα άγνωστων ατόμων, δηλώνοντας ότι είναι δημοτικοί υπάλληλοι, μπαίνουν στα σπίτια και ζητάνε προσωπικά δεδομένα των κατοίκων. Σαφώς δεν πρέπει να ανοίγουμε το σπίτι μας σε αγνώστους, ότι και αν λένε ότι είναι ή προέρχονται, χωρίς να μας επιδείξουν επίσημα στοιχεία. Ακόμη και να τηλεφωνούμε στην αρμόδια υπηρεσία που δηλώνουν ότι προέρχονται. Ο Δήμος εφιστά την προσοχή των πολιτών με την παρακάτω ανακοίνωσή του.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Εφιστούμε την προσοχή των συμπολιτών μας σε καταγγελίες που έγιναν από χθες το βράδυ (2.7.19) για μικρή ομάδα άγνωστων ατόμων (συνήθως δύο άτομα γυναικείου φύλου) που συλλέγει προσωπικά δεδομένα με μεθόδους αντιποίησης αρχής. Ειδικότερα, η ομάδα αυτή φαίνεται να στοχοποιεί οικίες και να σημειώνει παρουσίες-απουσίες. Τα μέλη της όταν έρχονται σε επαφή με κατοίκους των οικιών δηλώνουν ψευδώς ότι είναι δημοτικοί υπάλληλοι και ζητάνε πληροφορίες ύδρευσης, τετραγωνικών μέτρων οικίας κ.α.

Όπως είναι προφανές ο Δήμος Κρωπίας δεν έχει καμμία σχέση με αυτές τις ομάδες ατόμων και δεν συλλέγει προσωπικά ή άλλα δεδομένα με συνεργεία του. Ο Δήμος Κρωπίας έχει ήδη προβεί σε ενημέρωση του Αστυνομικού Τμήματος Κορωπίου.

Οποιος πολίτης έχει έρθει σε επαφή με τις ομάδες αυτές να ειδοποιήσει το Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου στο τηλ.: 210-662 37 07 ή στο 100.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 73 guests και κανένα μέλος