Πέφτουν οι μάσκες... και βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα"

 

Ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο ΒΒΒ, Κ. Πασακυριάκος, στην τελευταία συνεδρίαση - προ των εκλογών - του Δημοτικού Συμβουλίου, επεσήμανε ότι “πέφτουν οι μάσκες” και βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα. Αναφέρθηκε δε σε δύο μεγάλα θέματα, όπως τα ονόμασε: τον Αστέρα και την εκκλησιαστική περιουσία. 

 

Λιγότερα δημοτικά τέλη ο Αστέρας από τα καταστήματα της περιοχής

«Ο Αστέρας Βουλιαγμένης πληρώνει λιγότερα τέλη απ’ ότι πληρώνει ο κάθε καταστηματάρχης στο Δήμο. Το τετραγωνικό μέτρο στον Αστέρα και στο Ντιβάνι, χρεώνεται λιγότερο», τόνισε ο Κ. Πασακυριάκος και του ανταπάντησε ο δήμαρχος ότι αφορά μόνο τα εμπορικά.

Σ.Σ. Μα στον Αστέρα όλα εμπορικά είναι!

 

“Κρυφτούλι με την εκκλησία"

Και συνέχισε: Εκκλησιαστική περιουσία. Εδώ είναι η αποθέωση, παίζουμε το κρυφτούλι.

Λέμε όλοι ότι είμαστε εξασφαλισμένοι, για το θέμα της εκκλησιαστικής περιουσίας στο δήμο μας, ενώ υπάρχει μια τεράστια εκκρεμότητα με το Ο.Τ. 79, επειδή υπάρχει ένα Προεδρικό διάταγμα (2003), που έχει αφήσει αυτή τη “λεπτομέρεια” να αιωρείται για να μπορεί η Εκκλησία της Ελλάδας, όταν της δοθεί η ευκαιρία να κάνει μπίζνες, εκεί πέρα.

Δεν έχει κλείσει η υπόθεση. Δεν μπορούμε να λέμε ότι είμαστε εξασφαλισμένοι στο κομμάτι της Φασκομηλιάς. Και έχει ενδιαφέρον να δείτε ποιος έχει υπογράψει αυτό το διάταγμα, ο οποίος ζητάει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας!», κατέληξε ο Κ. Πασακυριάκος.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 251 guests και κανένα μέλος