Ζητάνε να τους πληρώσουμε την αβελτηρία τους...

Το ακούμε αυτές τις ημέρες, και μας έχουν ανέβει οι ...κεραίες στο ταβάνι. Συνταξιούχοι βουλευτές των προηγούμενων δεκαετιών (βγήκαν στη σύνταξη έως το 2012), που ρήμαξαν τη χώρα με τις κυβερνήσεις που υπηρέτησαν, ζητάνε αναδρομικά με μηνύσεις, κάποιες τρεις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ο καθένας, γιατί - λένε - τους τα κόψανε με τον ΕΦΚΑ.

Βέβαια δεν είναι σημερινό το θέμα. Εχουν πετύχει απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), που τους δικαιώνει (λύκος λύκου μάτι δεν βγάζει) και τώρα στρέφονται κατά των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ που δεν τους τα δίνουν.

Όσοι έχουν 17 και άνω έτη βουλευτικής θητείας ζητάνε αναδρομικά, που φτάνουν στις 360.000 ευρώ!

Με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που ψηφίστηκαν στο παρελθόν η βουλευτική σύνταξη των παλαιών βουλευτών (που βγήκαν σε σύνταξη ως το 2012) θα έπρεπε να ανέλθει στο 80% των ακαθάριστων αποδοχών των ανωτάτων δικαστών, δηλαδή σε 6.710 ευρώ, ενώ οι συνταξιούχοι βουλευτές, που πήγαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο, έχουν συντάξεις που κυμαίνονται (μικτά) από 3.210 ως 4.620 ευρώ.

Τι λέτε βρε άθλιοι. Δεν βλέπετε ένα λαό που πεινάει, που κοιμάται στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια, που ψάχνει τους κάδους σκουπιδιών και αντί να έχετε βριε τρύπα να κρυφτείτε, έρχεστε θρασύτατα και ζητάτε και τα ρέστα;

Ποιοι κυβερνούσαν όλα αυτά τα χρόνια; Ποιοι διασπάθησαν το χρήμα του δημοσίου. Πόσα σκάνδαλα βγαίνουν καθημερινά και άλλα που δεν βγαίνουν, που απαλλάσσονται οι διαπλεκόμενοι εκλογοπατέρες μας, γιατί έχει περάσει η πενταετία ή γιατί δεν υπάρχουν ικανά στοιχεία;

Να τους κάνουμε αφίσα και να αφισοκολήσουμε όλων τα ονόματα, που έχουν κάνει αγωγή για να τους μάθει ο κόσμος!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 269 guests και κανένα μέλος