Ημερίδα με τίτλο: Προοπτικές επιχειρηματικότητας και εργασίας στον τουρισμό οργανώνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με την εταιρεία Skywalker, το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, και ώρες: 10.00 – 13.00, στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα), στο πλαίσιο των Δράσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας.
Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των συμμετεχόντων, αφενός για τις αναγκαίες δεξιότητες που πρέπει κανείς να αναπτύξει προκειμένου να απασχοληθεί στον τομέα του τουρισμού αφετέρου για τις ικανότητες και τους τρόπους χρηματοδότησης που χρειάζεται ένας επιχειρηματίας του κλάδου.
Αναλυτικά στην ημερίδα θα αναλυθούν από επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου οι εξής θεματικές ενότητες:
- Προοπτικές και ευκαιρίες εργασίας: Ντότση Ανάντα, HR Generalist, όμιλος ASTIR
- Ευκαιρίες εκπαίδευσης στον κλάδο: Καλαφάτης Γιάννης, Εκπαιδευτικός, Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας
- Χρηματοδοτικά εργαλεία: Αργυρός Γιάννης, Διευθυντής Επικοινωνίας & Συντονισμού ILF Consulting
- Ιστορίες επιτυχίας: Κωνσταντινίδης Γιάννης C.E.O. weddin
Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για ερωτήσεις από τους   συμμετέχοντες. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από τη Skywalker.
Πληροφορίες:
Γραφείο Απασχόλησης Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
Τηλ.: 2132020730
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 620 επισκέπτες και κανένα μέλος