Η ΝΟΔΕ διαψεύδει το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας!

Το “ανυπόγραφο” άρθρο μου στην εφημερίδα ΕΒΔΟΜΗ, με τον τίτλο «Δεν δίνει γραπτή “υποταγή” η ΔΗΜ.ΤΟ στο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο», που δημοσιεύθηκε στις 23 Μαρτίου, όλως ξαφνικά, μετά από 13 ημέρες, έρχεται - όχι σ’ εμάς - να το διαψεύσει με “δήλωσή της” όπως γράφουν ηλεκτρονικά μπλογκ, “εκ του γραφείου τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής”, καθώς «παρέστη και προέδρευσε ο πρόεδρός της Ανδρέας Γλαβάς*».

Ναι καλά διαβάζετε. Η “δήλωση” της ΝΟΔΕ έχει λάθος το όνομα του προέδρου της* “Δήλωση” που τα στρατευμένα αγοράκια του υποψηφίου δημάρχου, έσπευσαν να δημοσιεύσουν, στα ηλεκτρονικά τους μπλογκς.

Μας παραξενεύει το γεγονός, και η καθυστέρηση της “δήλωσης” και μάλιστα όχι στο μέσο που προκάλεσε “το ανυπόστατο και ψευδές στο σύνολό του”, όπως γράφουν, δηλαδή σ’ εμάς πρωτίστως, για να το “αποκαταστήσουμε” αν έχουμε λάθος.

Για να δούμε όμως πόσο “ανυπόστατο και ψευδές” είναι, όταν πέραν των δικών μας ατράνταχτων στοιχείων, και τα συγχαρητήρια που δεχθήκαμε όταν κυκλοφόρησε το φύλλο, για τον “κομψό” τρόπο που παρουσιάσαμε τα τεκταινόμενα, το επιβεβαιώνουν - αθέλητα - και σχόλια κάτω από το άρθρο στην ηλεκτρονική μας σελίδα [«ειχε παρεμβει ωστε καποια μελη της ΔΗΜ.Τ.Ο να μην λασπολογουν και να μην καταφερονται εναντιον του δημαρχου, δυστυχως χωρις αποτελεσμα...»].

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Γλαβάς, μέσα στην Τοπική είχε κρατήσει πολύ αξιοπρεπή στάση. Δεν αναφερόμαστε στο πρόσωπό του.

Πάμε όμως παρακάτω στη “δήλωση”, για το “ψευδές στο σύνολό του”, άρθρο μας.

Μετά τα όσα συνέβησαν και λίγες ημέρες αργότερα, η Νέα Δημοκρατία και δη ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λ. Αυγενάκης απέστειλε επιστολή προς κάθε αρμόδιο του κόμματος στο οποίο επισημαίνει ότι «τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς, που έχουν αναφορά το χώρο της Ν.Δ.». Άρα και εδώ επιβεβαιωνόμαστε περίτρανα, ότι η Ν.Δ. δεν χρήζει δημάρχους. (“Ε”, φ. 1078/30.3.19). Αυτό δηλαδή που γράφαμε κι εμείς στο άρθρο μας: «Η ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε στο δήμαρχο ότι δεν υπάρχει τέτοια εντολή από τα κεντρικά της Ν.Δ. και δεν μπορεί να δώσει γραπτή υποστήριξη».

Είναι δυνατόν λοιπόν, η Νομαρχιακή Οργάνωση της Ν.Δ. να διαψεύδει τον Γενικό Γραμματέα, όταν γράφει στη "δήλωση"  ότι τό άρθρο μας είναι «ψευδές στο σύνολό του;

Φίλοι Νεοδημοκράτες, μην πέφτετε σε τέτοιες παγίδες “δηλώσεων” κάτω από όποιες πιέσεις. Η ιστορία έχει καταγράψει πολλές τέτοιες δηλώσεις... Αρκετά έχετε τραυματίσει την παράταξη στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.

* Το πραγματικό όνομα του προέδρου της ΝΟΔΕ Ανδρέας Γλαβάς και όχι Γκλαβάς, όπως δυστυχώς το λένε οι περισσότεροι και παρασυρθήκαμε και εμείς. Μετά τη σημείωση αναγνώστη μας, το ψάξαμε και το διορθώνουμε, και τον ευχαριστούμε για τη σημείωση.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 358 επισκέπτες και κανένα μέλος