Γράφαμε στο προηγούμενο φύλλο μας, τα όσα διεμείφθησαν στην Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο 3Β, όταν ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ζήτησε, εγγράφως, την υποστήριξή της, στο πρόσωπό του. Κι αυτό γιατί η διοίκηση και της ΔΗΜ.ΤΟ. και παραπάνω οργάνου, του απάντησαν ότι δεν μπορεί να δώσει γραπτή υποστήριξη, γιατί δεν υπάρχει τέτοια κατεύθυνση από τα κεντρικά της Ν.Δ. Κάποιοι βιάστηκαν να μας κατηγορήσουν, αν και το μεγάλο αναγνωστικό κοινό, γνωρίζει ότι η ΕΒΔΟΜΗ, διασταυρώνει την είδηση.

Επαληθευθήκαμε λοιπόν, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν δίνει χρίσματα για υποψηφίους δημάρχους, δίνοντας στη δημοσιότητα με την παρακάτω εγκύκλιο, που απέστειλε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρης Αυγενάκης. Τη δημοσιεύουμε.

Οι επισημάνσεις με μαύρα είναι δικές μας.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αθήνα, 21 Μαρτίου 2019
Αρ. Πρωτ.: 626 
 
 

ΠΡΟΣ:

  1. Γραμματέα Οργανωτικού
  2. Προέδρους ΝΟ.Δ.Ε.
  3. Προέδρους ΔΗΜ.Τ.Ο.

ΚΟΙΝ:

  1. Γραφείο Προέδρου
  2. Γεν. Δ/ντή ΝΔ
  3. Βουλευτές - Ευρωβουλευτές
  4. Υπ. Βουλευτές - Ευρωβουλευτές
  5. Μέλη Πολιτικής Επιτροπής
  6. Γραμματείς Κόμματος - Αν/τες Γραμματείς Κόμματος
  7. Δ/ντή Γραφείου Τύπου

ΘΕΜΑ: Αυτοδιοικητικές εκλογές Α’ και Β’ βαθμού - Ευρωεκλογές 2019

Καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές (Ευρωεκλογές και Αυτοδιοικητικές) του Μαΐου 2019, εφιστούμε την προσοχή στα στελέχη μας ότι πρώτη προτεραιότητα της κομματικής οργάνωσης είναι η νίκη στην ευρωκάλπη και η ενίσχυση των υποψηφίων στις Περιφέρειες που επισήμως η ΝΔ στηρίζει.

Δεδομένου ότι στις δημοτικές εκλογές υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί συνδυασμοί, σε καθέναν από τους οποίους μετέχουν πολλά μέλη ή στελέχη που προέρχονται από την παράταξή μας, υπογραμμίζουμε ότι τα στελέχη μας θα πρέπει να συνομιλούν και να συνεργάζονται με όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς που έχουν ως αναφορά τον χώρο της ΝΔ. Με κάθε τρόπο πρέπει να αποφεύγονται εντάσεις και αρνητικές αναφορές. Η ενότητα της παράταξης είναι προτεραιότητα.

Στις περιοδείες του Προέδρου καθώς και κλιμακίων στελεχών επιβάλλεται να ενημερώνονται και να συμμετέχουν όλα τα στελέχη και τα μέλη της ΝΔ στην εκάστοτε περιοχή, ανεξάρτητα από την συμμετοχή τους σε δημοτικά ψηφοδέλτια. Στις περιπτώσεις που στελέχη μας μετέχουν σε ψηφοδέλτια που έχουν επίσημη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ, ακραίων κομμάτων ή σχηματισμών, θα πρέπει να ενημερώνεται η Γραμματεία Αυτοδιοίκησης.

Ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
 
 
Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 511 επισκέπτες και κανένα μέλος