Τις θέσεις και τις προγραμματικές κατευθύνσεις της παράταξης κατέθεσε με τεχνοκρατικό τρόπο και με καλή επικοινωνιακή δεξιότητα, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΜΕΙΣ, η Πόλη μας» Ειρήνη Κουνενάκη, στο Δήμο Παλλήνης, την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 σε μια κατάμεστη αίθουσα του «Οινοποιείου Πέτρου».

Η υποψήφια Δήμαρχος & επικεφαλής του συνδυασμού, Ειρήνη Κουνενάκη, αναφερόμενη στην Ιδρυτική Διακήρυξη της Δημοτικής Παράταξης, επεσήμανε ότι, «με την απλή αναλογική και το νέο σύστημα διοίκησης των συλλογικών οργάνων, σήμερα δημιουργούνται νέες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των πολιτών αλλά και για την ευρύτερη λειτουργία των Δήμων σε σχέση με τη λήψη αποφάσεων, τη συγκρότηση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος».

«Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια “Συμφωνία Τιμής και αξιοπρέπειας” με τους πολίτες, που θα εξασφαλίζει, την διαφάνεια, τη συλλογικότητα και την ηθική στην λειτουργία μας.

― Αυτή, η συμφωνία, δεν αντέχει κομματικά καπελώματα, μικροσυμφέροντα, ιδιοτέλεια και γνωριμίες κολλητών. Ελπίζουμε όλοι να βρεθούν στην σωστή πλευρά και να αποκατασταθεί η τόσο πληγωμένη υπόθεση συμμετοχής και δημοκρατίας.

― Για να εμφυσήσουμε την τοπική μας κοινωνίας μας, με την έννοια της ενεργούς συμμετοχής.

― Για να αντιστρέψουμε την κοινωνική πυραμίδα, θέτοντας τους πολίτες στην κορυφή.

― Για να δρομολογήσουμε όλα εκείνα που θα κάνουν την Παλλήνη μια πόλη με τους δημότες πρωταγωνιστές και όχι θεατές».

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλοί υπουργοί, βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες και υποψήφοι δήμαρχοι άλλων Δήμων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων της Δημοτικής Παράταξης, «Εμείς, η πόλη μας.»

Οι πρώτοι 24 υποψήφιοι

Παλληκάρης Δημήτρης, Κόπτη Μίλια, Αμοργιανού Μαρία, Αλυσσανδράκης Αλέξανδρος, Αντωνίου Βαρβάρα, Βλαχοπουλιώτη Άννυ, Γείτονα Αργυρώ, Γλιάννα Στέλλα, Δημητροπούλου Σπυριδούλα, Ζαβιτσάνου Φούλη, Θεσσαλονικεύς Νίκος, Καλδής Γιώργος, Καραγιάννη Φωτεινή, Κάρκας Ευθύμιος, Κοτρώνης Δημήτρης, Λούφα Νίκη, Μαλισιόβας Θανάσης, Μανωλοπούλου Μαρία, Μαρκαντώνης Κώστας, Μπατιλέσκα Ιουλία, Νιργιανάκης Μανώλης, Ντόβολου Ροζαλία, Πετρόπουλος Γιάννης και Στεφοπούλου Ελένη.

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 406 guests και κανένα μέλος