Πέτρος Δούκας: Δεν θα είμαι υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Επιβεβαιώνονται οι αποκλειστικές και έγκυρες, όπως πάντα, πληροφορίες της ΕΒΔΟΜΗΣ, ότι έγινε πρόταση στον πρώη Υπουργό Πέτρο Δούκα, από επιφανείς δημότες, να ηγηθεί ψηφοδελτίου για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού αξιώματος στο Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης.
Η επιβεβαίωση ήρθε την παραμονή των Χριστουγέννων από τα πλέον επίσημα χείλη - τον ίδιο τον Πέτρο Δούκα, με δήλωσή του προς την εφημερίδα μας.
Ο Πέτρος Δούκας, όπως είχε δεσμευθεί προς τους παράγοντες της τρίπολης 3Β, που του είχαν κάνει τη σχετική πρόταση, ότι θ’ ανακοινώσει σύντομα την απόφασή του, μας απέστειλε προς δημοσίευση την κατωτέρω δήλωση, με την οποία αφού ευχαριστεί όσους τον περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους, ξεκαθαρίζει ότι δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και την εν τω μεταξύ εμφιλοχωρήσατα (την 15η τ. μηνός) ομόφωνη εκλογή του ως Πρόεδρος της Εθνικής Ελληνικής Επιτροπής του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου, ICC (International Chamber of Commerce) δεν δύναται ν’ ανταποκριθεί στην τιμητική αυτή πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου.

Η δήλωση μεταξύ άλλων αναφέρει: «Συγκινήθηκα ιδιαίτερα από το μέγεθος και το εύρος της παραίνεσής σας να διεκδικήσω τη Δημαρχία των 3Β και να προχωρήσουμε μαζί στη μεγάλη αναμόρφωση της Ελληνικής “Ριβιέρας” και από 3Β να κάναμε τις πόλεις μας 3Α!
Πραγματικά με συνεπήρε!»

Ακολούθως αφού αναφέρεται στις πολιτικές - δημοτικές και παραγωγικές δυνάμεις, που συντάχθηκαν με την πρωτοβουλία αυτή, συμπληρώνει καταλήγοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για τη μεγάλη τιμή που μου κάνατε! Δυστυχώς, μεγάλες ανειλημμένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δεν μου επιτρέπουν να ανταποκριθώ σε αυτό το κάλεσμά σας!


Είναι τόσα που μπορούν να γίνουν, και θα είμαι δίπλα σας, και δίπλα στην επόμενη δημοτική αρχή, στη μεγάλη αυτή προσπάθεια!
Γιατί αξίζουμε το καλύτερο!

Πιο όμορφο, πιο ευχάριστο, πιο φιλικό, πιο ασφαλές, πιο εξυπηρετικό, πιο αποδοτικό και πιο ανταποδοτικό για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλά Χριστούγεννα,
Καλές Γιορτές
Πέτρος Γ. Δούκας

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 249 guests και κανένα μέλος