Η κάτοικος Βούλας Αννα Αποστολάτου ως αντιπρόσωπος λουομένων της Λίμνης Βουλιαγμένης, ζήτησε το λόγο και μίλησε για το πανάκριβο εισιτήριο της λίμνης που έφτασε πάνω 300% αδυνατώντας έτσι ένας άνθρωπος που έχει ανάγκη από ιαματικά λουτρά να τα καλύψει.

Το θέμα έθεσαν και σύμβουλοι, γιατί πραγματικά έχει τρελή άνοδο το εισιτήριο που έχει φτάσει 300% επάνω! Η Λίμνη έχει γεμίσει Ρώσους τουρίστες και προφανώς οι μισθωτές θέλουν να “εξώσουν” τους λουόμενους...

Ο Δήμαρχος απάντησε ότι το εισιτήριο της Λίμνης είναι πιο μειωμένο γι’ αυτούς που έχουν αναπηρία. Αυτή την απάντηση έλαβε από τους ιδιοκτήτες ότι εμείς έχουμε ειδικές ρήτρες στο εισιτήριο γι’ αυτούς που έχουν αναπηρία πάνω 67% και πάνω από 85%.

Σημείωσε δε ότι ως Δήμος δεν μπορεί να παρέμβει. Με την υφιστάμενη νομοθεσία, η λίμνη είναι ένα κατάστημα... Μπορείς να βάλεις πλαφόν στην τιμή; αυτό δεν γίνεται. Εχουμε ζητήσει νομική άποψη από την υπηρεσία αν μπορούμε να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη για να μπορέσουμε να μειώσουμε το εισιτήριο.

Η Αννα Αποστολάτου, δήλωσε ότι ο κόσμος είναι καταγανακτισμένος και αν δεν μειωθεί το εισιτήριο θα προχωρήσουν σε κατάληψη της λίμνης!


σ.σ. Όσο και να το μειώσει ο Δήμος από τα τέλη που εισπράττει πάλι το εισιτήριο θα παραμείνει στα ύψη, αφού έχει 15 ευρώ!

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 92 guests και κανένα μέλος