Ο Δήμος Μαρκοπούλου από το 2013 απευθύνεται με από μία σειρά δέκα τουλάχιστον επιστολών προς Υπουργείο Εσωτερικών, Περιβάλλοντος και κάθε υπεύθυνη αρχή, στις οποίες καταθέτει την αγωνία του για την άμεση ανάγκη στελέχωσης της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας), του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Προφανώς απευθύνεται σε αόμματους και μη ακουόντων, διότι ξαναεπανέρχεται με νέα επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών, τον Υπουργό Μεταφορών, Υ.Π.Ε.Κ.Α. Περιφερειάρχη Αττικής και Αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής.

Γράφει λοιπόν ο δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης:

Κατόπιν των σχετικών (1) ως (9) εγγράφων μας και ιδιαίτερα μετά το σχετικό (10), σας υπενθυμίζουμε ότι στις 24 Σεπτεμβρίου 2018, σας είχαμε αποστείλει την υπ’ Αρ. Πρωτ. 13133 επιστολή με θέμα: «Αίτημα για την άμεση στελέχωση της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας) του Δήμου Μαρκοπούλου». Παρόλο που έχει παρέλθει ένας και πλέον μήνας από την αλληλογραφία μας, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση από κανέναν αποδέκτη της επιστολής, πόσο μάλλον, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια εκ μέρους σας, προκειμένου να δοθεί μια, στοιχειώδης, έστω, λύση στο μείζον πρόβλημα της υποστελέχωσης της Υπηρεσίας Δόμησης Μαρκοπούλου (Υ.ΔΟΜ.).

Αντίθετα, όσο ο χρόνος περνάει, η κατάσταση στην Υ.ΔΟΜ. Μαρκοπούλου ολοένα χειροτερεύει, το πρόβλημα οξύνεται, οι πολίτες καθημερινά διαμαρτύρονται κατά δεκάδες, ο όγκος εργασίας των εναπομεινάντων ελάχιστων Υπαλλήλων της Υπηρεσίας είναι αφόρητος και πλέον, δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για ολιγωρίες, καθώς το καθεστώς που επικρατεί, είναι ασφυκτικό.

Επανερχόμενοι λοιπόν, ζητάμε κατεπειγόντως την παρέμβασή σας για την άμεση στελέχωση της νευραλγικής αυτής Υπηρεσίας και την εύρεση μιας οριστικής λύσης, ώστε να καταστεί ξανά βιώσιμη.

Σας επισυνάπτουμε εκ νέου την πρόσφατη επιστολή μας, ενημερώνοντάς σας, ότι, εάν και αυτή τη φορά η αναμονή μας αποβεί άκαρπη, δυστυχώς θα είμαστε υποχρεωμένοι, μετά το πέρας και του Νοεμβρίου, να προχωρήσουμε καταρχήν σε προειδοποιητικό εβδομαδιαίο κλείσιμο της Υ.ΔΟΜ. Μαρκοπούλου, λόγω αδυναμίας εξυπηρέτησης του κοινού και να δημοσιοποιήσουμε την επικρατούσα κατάσταση των τελευταίων επτά ετών και την έλλειψη λύσεων από την Πολιτεία, με κάθε πρόσφορο μέσο δημοσιότητας.

Παρακαλούμε θερμά, για μια ακόμη φορά, για τις επείγουσες ενέργειές σας, με στόχο την αναγκαία, στοιχειώδη στελέχωση της Υ.ΔΟΜ. Μαρκοπούλου!

 

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 226 guests και κανένα μέλος