Εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο

Εγκρίθηκαν με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής στη συνεδρίαση (13/9), τρία έργα με εισηγητή των Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου.                                                      

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλλήνης για το έργο «Κτηματογράφηση – Πολεοδομική Μελέτη Επέκτασης Π.Ε εκτός σχεδίου περιοχών Κοινότητας Ανθούσας με συνολικό προϋπολογισμό 1.252.121,00€ (με ΦΠΑ).

Σκοπός της παρούσης προγραμματικής σύμβασης είναι η ολοκλήρωση της εκπόνησης των υπολειπόμενων μελετών για την πολεοδόμηση και ένταξη στο σχέδιο πόλης της οικιστικής περιοχής της Ανθούσας.

Επιπλέον εγκρίθηκε η σύναψη της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Λαυρεωτικής για την ολοκλήρωση του έργου «Κτηματογράφηση – πολεοδομική μελέτη – πράξη εφαρμογής περιοχών Β’ κατοικίας Πανόραμα – Αγ. Μαρίνα – Τουρκολίμανο του Δήμου Κερατέας» του Δήμου Λαυρεωτικής, συνολικού προϋπολογισμού 747.429,37€ (με ΦΠΑ). Σκοπός είναι να ολοκληρωθεί η εκτίμηση του αριθμού των ιδιοκτητών, των ιδιοκτησιών και του μήκους του οδικού δικτύου.

Τέλος εγκρίθηκε η τροποποίηση – παράταση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαρωνικού για το έργο «Αποκατάσταση τμήματος οδού Γ. Σιδέρη Δ.Κ Κουβαρά Δήμου Σαρωνικού»

Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων καθώς και άρση της επικινδυνότητας του συγκεκριμένου τμήματος της οδού.

σ.σ. Κύριε Αντιπεριφερειάρχα, μήπως πρέπει να τρέξετε και για τη μελέτη που βρίσκεται στα μισά του δρόμου, εδώ και κάτι χρόνια για να ολοκληρωθεί η περιοχή στο Κίτσι, που χτίστηκε ένα πανέμορφο σχολικό συγκρότημα και γύρω του το “κοσμούν” τα παράνομα ερειπωμένα κτίρια που κλείνουν τις εξόδους των οδών με κίνδυνο να γίνει σοβαρότατο ατύχημα;;;

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 223 guests και κανένα μέλος