"λύσεις  να γίνεται μία τοπική διαχείριση εκεί και να μη μεταφέρονται έξω, ο δήμος δεν θα το δει αρνητικά"!

Στο θέμα των μπάζων που βρίσκονται πάνω στη χερσόνησο του Αστέρα, αναφέρθηκε ο Δημ. Δόγκας. Είναι ένα θέμα που έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα συμβούλια, αλλά δεν έχει γίνει κάτι επ’ αυτού.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι δεν εκδίδει ο Δήμος τις άδειες, έχει αφαιρεθεί αυτή η αρμοδιότητα από το Δήμο και εκδίδονται κατευθείαν από το Υπουργείο. Η μόνη αρμοδιότητα που έχει ο Δήμος είναι ο έλεγχος σε περίπτωση καταγγελίας. «Όσες φορές έγινε καταγγελία έχουμε προστρέξει και έχουμε επιβάλλει πρόστιμα», σημείωσε ο δήμαρχος.

Συνέχισε δε λέγοντας ότι έχει γκρεμιστεί ένα τμήμα του ξενοδοχείου Αφροδίτη και έχουν εναποθέσει ένα μέρος των μπαζών εκεί δημιουργώντας ένα πρανές.

Εχει γίνει ένας γρήγορος απολογισμός, ότι αυτά που πρέπει να απομακρυνθούν από τη χερσόνησο είναι περίπου 7.500 τριαξονικά. Αυτός ο φόρτος αν φύγει από τη χερσόνησο ο Λαιμός θα υποχωρήσει δύο μέτρα από το βάρος.

Συνεπώς λύσεις του να γίνεται μία τοπική διαχείριση εκεί και να μη μεταφέρονται έξω, ο δήμος δεν θα το δει αρνητικά, κατέληξε ο δήμαρχος.

Εμείς καταθέτουμε ένα ερωτηματικό ως προς την ποιότητα των μπάζων, τα οποία είναι χωματάκι, αλλά υπολείμματα από σύνθετα και πολλά υλικά που ρυπαίνουν το περιβάλλον. Άρα το θάψιμο στη χερσόνησο θα ρυπάνει το περιβάλλον και τη θάλασσα!

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 362 guests και κανένα μέλος