Υπεγράφη η παράδοση από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από το Δήμο

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής των δύο νέων περιπολικών (4x4) από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προς την Ελληνική Αστυνομία για αποκλειστική χρήση από το Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα όρια του Δήμου, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο Δημαρχείο του Δήμου, στη Βούλα. Η τελετή έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασία του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη και πολλών ακόμα εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου. Τα δύο περιπολικά τύπου Suzuki Vitara αγοράστηκαν από τη Δήμο, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και χορηγήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία με μοναδική προϋπόθεση να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για περιπολίες εντός των ορίων του.

peripolika 19Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην τελετή, η περιοχή μας λόγω των κοινωνικών και οικονομικών χαρακτηριστικών της χρίζει πολύ καλής αστυνόμευσης. Για το λόγο αυτό ο Δήμος οφείλει να υποστηρίζει την Ελληνική Αστυνομία, όχι μόνο υλικά αλλά και ηθικά.

Τέλος ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως ο Δήμος είναι έτοιμος να δώσει λύσεις σε κτηριακές υποδομές αναλαμβάνοντας πλήρως το κόστος, για την εγκατάσταση δύο ακόμα τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ στο Δήμο, εφ’ όσον η πολιτική και φυσική ηγεσία το επιθυμεί.

Ο αν. Υπουργός Ν. Τόσκας, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη δωρεά των περιπολικών, πρόσθεσε, «Η παρουσία μας σήμερα εδώ σηματοδοτεί τη στενή συνεργασία της αστυνομίας με το δήμο. Συνεργασία που είναι απαραίτητη και καθοριστική, όπως και των πολιτών με την Αστυνομία. Πιστεύουμε στη στενή συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και κράτους προς όφελος των πολιτών. Θέλουμε την αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη και αυτό μπορεί να πετύχει μόνο με την καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης».

Ο Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας ευχαρίστησε και από την πλευρά του τον Δήμαρχο «για την επιβεβαίωση της εξαιρετικής συνεργασίας που έχετε με τις διοικήσεις των Υπηρεσιών που αστυνομεύουν την περιοχή ευθύνη σας».

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επιφύλαξε και μία μικρή έκπληξη για το Δήμαρχο, ανακοινώνοντας πως μετά από τις σχετικές συζητήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας, το Αστυνομικό Τμήμα Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενισχύεται με δώδεκα νέους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς εντός των ημερών με αποτέλεσμα, κατά την εκτίμηση του Αρχηγού, να μη μειωθεί η αστυνομική παρουσία στην πόλη λόγω των αδειών του καλοκαιριού.

Τα οχήματα παρέλαβε εκ μέρους της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής, Υποστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρας, ο οποίος μαζί με τον Δήμαρχο υπέγραψαν το σχετικό συμφωνητικό.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 137 guests και κανένα μέλος