Πρόσκληση προτάσεων από το Δήμο Παλλήνης

Oι δυσκολίες της κυκλοφορίας στο Σταυρό, περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Γέρακα είναι γνωστές εδώ και πάρα - πάρα πολύ καιρό.

Η κυκλοφοριακή μελέτη που εφαρμόστηκε το 2004 με απόφαση του τότε Δημοτικού Συμβουλίου, έχει πλέον “παλιώσει”, αφού η κίνηση των οχημάτων έχει αυξηθεί γεωμετρικά καθώς και ο πληθυσμός της περιοχής.

Ετσι ο δήμος Παλλήνης που υπάγεται και ο Γέρακας αποφάσισε - μετά από αιτήματα και επισημάνσεις δημοτών να καλέσει σε δημόσια διαβούλευση, προτού προχωρήσει σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

«Πιστεύοντας ότι η κυκλοφοριακή μελέτη θα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκτιμούμε ότι μέσα από τον δημοκρατικό διάλογο και την σύνθεση απόψεων, θα προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Βασίλης Δημητριάδης και καλεί τους κατοίκους της γειτονιάς του Σταυρού της Δ.Ε Γέρακα σε δημόσια διαβούλευση, με θέμα την τροποποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης, προκειμένου να εντοπιστούν και να αξιολογηθούν τα προβλήματα και να τα επιλύσουν.

Καλούνται λοιπόν φορείς και Δημότες προκειμένου να υποβάλλουν τις απόψεις τους εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (με την ένδειξη «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ),

Για την εξυπηρέτηση της ως άνω διαβούλευσης θα αναρτηθούν τα σχέδια της αρχικής κυκλοφοριακής μελέτης και των τροποποιήσεων της στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας, στο τμήμα κυκλοφοριακών έργων, για χρονικό διάστημα 40 ημερών (έως 2 Ιουλίου 2018), διάστημα κατά το οποίο θα υποβάλλονται και οι απόψεις).

Τηλ.: 210 6604647, Fax: 210 6612965

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 1113 επισκέπτες και κανένα μέλος