Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου ο οποίος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε 22 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις 9.00 π.μ. Είναι οι Δήμοι   Αθηναίων, Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μεγάρων, Μοσχάτου – Ταύρου, Νίκαιας – Ρέντη, Παλαιού Φαλήρου, Παλλήνης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδας, Παπάγου – Χολαργού, Ύδρας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimaziboroume.gr) και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.

Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε το Δήμο στον οποίο θέλουμε να αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.

Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν μέχρι το πρωί της μέρας του αγώνα.

 

Η διαδρομή του Δήμου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

Στον αγώνα συμμετέχει και ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με διαδρομή σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αττικής, στην παραλία Καβουρίου. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει στο δημοτικό παρκινγκ στην παραλία Αγ. Νικολάου στο Καβούρι (απέναντι από το Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace) και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή εκατοντάδες δρομείς. Όσοι έχουν σκοπό να συμμετέχουν στον αγώνα, παρακαλούνται να προσέλθουν στο σημείου εκκίνησης στις 8.00 π.μ. προκειμένου να προμηθευτούν τους αριθμούς τους.

Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Για την ομαλή διεξαγωγή του και την ασφάλεια των αθλητών και των πολιτών, oι δρόμοι που θα είναι κλειστοί, κατά την ημέρα του αγώνα από τις 07:30 π.μ έως τις 10:30 π.μ. είναι οι εξής:

- Αγίου Νικολάου (από Ηλίου έως Κενταύρων)

- Ηλίου

- Ακτής (Βούλα)

- Δημ. Λαμπράκη

- Λεωφ. Καβουρίου

- Θέσπιδος

- Ακτής (Βουλιαγμένη) το ένα ρεύμα από Θέσπιδος μέχρι Λητούς

- Λητούς (από Αρεθούσης μέχρι Λεωφ. Καβουρίου)

Η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος θα παραμείνει κανονικά ανοιχτή για την κυκλοφορία. Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν εθελοντές, όργανα της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας για να διευκολύνουν τη διεξαγωγή του αγώνα και να επιλύσουν τυχόν προβλήματα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 283 guests και κανένα μέλος