Η ίδια ευχαριστεί και υπόσχεται.

Η Κλαίρη Σαραντάκου είναι η νέα πρόεδρος στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο 3Β. Μεταξύ των δύο κυριών Σαραντάκου - Φαρμακίδη οι νεοδημοκράτες προτίμησαν την Κ. Σαραντάκου.

Η ίδια ευχαριστεί και υπόσχεται.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Με σεμνότητα και υπευθυνότητα  υποδεχόμαστε το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στην Τοπική Οργάνωση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Αισθάνομαι  την ανάγκη να απευθύνω ένα δημόσιο ευχαριστήριο στις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της περιοχής μας που συμμετείχαν μαζικά σε όλες τις διαδικασίες.


Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου και σε όλους αυτούς που με ψήφισαν δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο της εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Όμως και σε αυτούς που δεν με ψήφισαν βλέπω μόνο φίλους αφού όλοι ανήκουμε στην μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Ιδιαίτερα θα πρέπει να ευχαριστήσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα και δεν υπέκυψαν στις πιέσεις, που στάθηκαν στο πλευρό μου στα δύσκολα.  


Από τις νέες εγγραφές που έγιναν,  αποδείχθηκε πως οι Έλληνες εμπιστεύονται  τη Νέα Δημοκρατία υπό την ηγεσία του προέδρου μας , Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα κόμμα που παραμένει  πιστό στα ιδεολογικά του θεμέλια . Γι αυτό δεν θα πρέπει να απογοητεύσουμε όλον αυτόν τον κόσμο που πιστεύει σε εμάς.Αποτελεί για μένα ύψιστη τιμή και ταυτόχρονα υποχρέωση να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου.

Ξεκινώντας την νέα μας θητεία θα προσπαθήσουμε να εργαστούμε ενωτικά και συνθετικά γιατί για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον απαιτείται, συναίνεση, συνεχής αγώνας και συμμετοχή όλων μας. Στο αγώνα για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας δεν περισσεύει κανείς.
Ευχαριστώ
Κλαίρη Σαραντάκου

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 123 guests και κανένα μέλος