Με ειδικό μηχάνημα αλλά και με το χέρι...

Ξεκίνησαν, Πέμπτη 3 Μαΐου, οι εργασίες καθαρισμού των ελεύθερων παραλιών του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με ειδικό μηχάνημα αμμοκαθαρισμού. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται περιοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε όλες τις προσβάσιμες στο μηχάνημα παραλίες.

Αλλά ακόμη και οι παραλίες στις οποίες δεν έχει πρόσβαση το ειδικό μηχάνημα, η υπηρεσία του Δήμου - όπως μας ενημερώνει -  έχει μεριμνήσει να γίνονται συχνοί καθαρισμοί και με άλλα μέσα.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από την ελεύθερη παραλία δίπλα από το Δημαρχείο στη Βούλα όπου θα τοποθετηθούν 200 κυβικά μέτρα άμμου, ολοκληρώνοντας έτσι τις εργασίες εξωραϊσμού της και θα συνεχιστούν στην Ανατολική Παραλίας Βάρκιζας. Μέσα στις προσεχείς ημέρες θα ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος καθαρισμού των παραλιών, από τις οποίες θα απομακρυνθούν και τα φύκια που ξεβράζονται από τη θάλασσα τους χειμερινούς μήνες και έχουν κάνει θίνες έξω στη στεριά.

Ο Δήμος σημειώνει ότι οι περισσότερες από αυτού του είδους οι εργασίες θα γίνονται κατά τις νυχτερινές ώρες, αλλά κατ’ εξαίρεση ενδέχεται να δημιουργείται μία μικρή ταλαιπωρία για τους λουόμενους κατά της διάρκεια των εργασιών καθαρισμού και ζητάει την κατανόηση των λουομένων.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 175 guests και κανένα μέλος