Ο Δήμαρχος Σωτ. Μεθενίτης συζήτησαν με τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ Γιώργο Ιωακειμίδη

Οι αυτοδιοικητικές εξελίξεις με επίκεντρο το αναμενόμενο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου της αυτοδιοίκησης, κυριάρχησαν στην συζήτηση που είχαν στο Δημαρχείο Μαρκόπουλου Μεσογαίας, ο Δήμαρχος, Σωτήρης Μεθενίτης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α), Γιώργος Ιωακειμίδης.

Η συνάντηση έγινε εγκάρδιο κλίμα, και συμμετείχαν οι δύο δήμαρχοι καθώς και ο πρόεδρος ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χρήστος Δρίτσας και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θεοφάνης Ν. Σταμπέλος του Δήμου Μαρκοπούλου.

Ο Δήμαρχος Σωτήρης Μεθενίτης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του Δήμου και βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στη συνέχεια τον ξενάγησαν στην πόλη και ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ Γ. Ιωακειμίδης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη της πόλης και την προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Δημοτική Αρχή να υποστηριχθεί στον επιτρεπτό βαθμό, ο παραδοσιακός χαρακτήρας της.

Κοινές θέσεις εμφάνισαν και οι δύο δήμαρχοι όσον αφορά του σύγλιση του συνεδρίου της ΚΕΔΕ που έγινε 18-19/4, διαφωνώντας με την διοίκηση της ΚΕΔΕ, σημειώνοντας ότι έπρεπε πρώτα να γνωστοποιηθεί το περιεχόμενο του επικείμενου νομοσχεδίου, γιατί «ο διάλογος πρέπει να είναι εξαντλητικός και με επάρκεια χρόνου από τη στιγμή που θα γνωστοποιηθεί το νομοσχέδιο.»

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 guests και κανένα μέλος