Για πρώτη φορά οι Μεσογείτικοι Δήμοι εμφανίζονται με κοινό σήμα

 

Ρεκόρ συμμετοχής παρουσιάζει η Διεθνής Εκθεση τροφίμων και ποτών “Food Expo 2018”, που θα ανοίξει 10 - 12 Μαρτίου στο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο, αφού ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 1200 Έλληνες και ξένοι εκθέτες.

H FOOD EXPO 2018 θα αποτελέσει μία κορυφαία στιγμή για την εγχώρια αγορά, καθώς θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 70.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές από 67 χώρες.

Συμμετέχουν όλες οι Περιφέρειες της Ελλάδας και οι Μεσογείτικοι Δήμοι της Αττικής

Συμμετέχουν στην έκθεση και οι 13 Περιφέρειες της Ελλάδας. Οι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής τους αρμοδιότητας θα έχουν την δυνατότητα με την συμμετοχή τους να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προιόντα τους σε ένα ευρύ και ειδικό αγοραστικό κοινό από όλο τον κόσμο.

Δυναμική συμμετοχή έχει η Ανατολική Αττική με τους έξη Μεσογείτικους Δήμους να συμμετέχουν από κοινού: Κρωπίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Παιανίας, Μαρκόπουλου, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής.

Για πρώτη φορά οι Μεσογείτικοι Δήμοι εμφανίζονται με κοινό σήμα

Σε κοινή σύσκεψη των Δημάρχων των Μεσογείων, Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδας, Κρωπίας, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής αποφασίστηκε η δημιουργία ιδιαίτερου σήματος αναγνώρισης της γεωγραφικής-παραγωγικής δυναμικής των Δήμων των Μεσογείων που θα πρωτοεμφανιστεί στην FOOD EXPO 2018. Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με τις θέσεις των Δημοτικών Εκθεσιακών χώρων - σε διάταξη μαζί με τους άλλους Μεσογείτικους Δήμους σε κεντρικό σημείο- η επιμέλεια της δημιουργίας των κατασκευών, ο εξοπλισμός τους από την εταιρεία που διοργανώνει την έκθεση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Μεσογείτικης γης που προβάλλουν οι επιχειρήσεις των Δήμων των Μεσογείων δημιουργούν μια εικόνα ελκυστική, αξιόπιστη και σοβαρή για την επίτευξη των στόχων τόσο των Μεσογείτικων Δήμων όσο και των επιχειρηματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών των Μεσογείων που συμμετέχουν.

Από το Δήμο Κρωπίας συμμετέχουν 11 επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα και δυνατότητα, με προϊόντα, το μέλι, το κρασί, τις βρώσιμες ελιές και το ελαιόλαδο.

Στο Δημοτικό Εκθετήριο Κρωπίας (Θέση Ηall 1, E 46,47,48 & D56,58,60 και μπροστά από την Wine Tasting Area -Oenotelia) συμμετέχουν οι: Αγροτικός Oινοποιητικός Συνεταιρισμός Κορωπίου Α.Σ.Κ (οίνοι), Κτήμα Αναγνώστου (οίνοι), Κτήμα Βασιλείου(οίνοι), Κτήμα Δάβαρη (οίνοι), Νικολού Οινοποιήσεις (οίνοι), Σταματίου (οίνοι), Μαρία Χελιώτη «Πέλκιζα» (οίνοι), Δήμας –Μαράκης & ΣΙΑ ΕΕ «ΕΝΕΡΓΑΙΑ»,(Ελαιόλαδο), IDEAL Οlives (βρώσιμες ελιές), Mανώλης Κωστάκης & ΣΙΑ «Χρυσή Μέλισσα»(Μέλι), «Μelicci», A. Αυγερινός(Μέλι).

 

Αφήστε σχόλιο...

Διαφήμιση

Προσεχή Γεγονότα

Καμία εκδήλωση

Διαφήμιση (1a)

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 138 επισκέπτες και κανένα μέλος