γιατί “ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντά της”

Με απόφασή του ο δήμαρχος Γεώργιος Σωφρόνης, ανακαλεί την αντιδήμαρχό του, Γεωργοπούλου Παναγιώτα, και την απαλλάσσει των καθηκόντων της, για λόγους όπως σημειώνει στην απόφασή του (υπ. αρ. 44/20/2/18) ότι: «από της αναλήψεως των καθηκόντων της ως Αντιδήμαρχος Σαρωνικού, ενεργεί αυτοβούλως και χωρίς να συνεργάζεται με τον ήμαρχο.  

Αγνοεί πλήρως τις τηλεφωνικές κλήσεις του ημάρχου, στην προσπάθεια του για επίλυση θεμάτων της αρμοδιότητάς της, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η συνοχή και η καλή συνεργασία μεταξύ των μελών της πλειοψηφούσας παράταξης στην οποία ανήκει και να δυσχεραίνεται το έργο της ημοτικής Αρχής».

Και παρακάτω: «Ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντα της, καθότι η παρουσία της στο δημοτικό κατάστημα της έδρας του ήμου Σαρωνικού είναι σπάνια, παρά τις κρίσιμες αρμοδιότητες που της έχουν ανατεθεί».

Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σε μια κρίσιμη για τον τόπο μας περίοδο, δεν έχουμε την πολυτέλεια ως Διοίκηση να αφήνουμε να περνά χαμένη ούτε μια ώρα. Οι ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και των συμπολιτών μας είναι μεγάλες. Στις ανάγκες αυτές πρέπει να ανταποκρινόμαστε με επάρκεια και με πνεύμα συνεργασίας, εργαζόμενοι 24 ώρες το 24ωρο, μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο μας».

Τα χρέη της αντιδημάρχου (Τομέας οργάνωσης, διαδικασικών, ποιοτικής λειτουργίας και αποτελεσματικότητας υπηρεσιών) μέχρι νεοτέρας θα εκτελεί ο δήμαρχος.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 202 guests και κανένα μέλος