Τοαπι British Council, σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, τη Samsung και με τη βοήθεια του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών συνδιοργανώνουν το πρόγραμμα «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα» το οποίο θα πραγματοποιηθεί και φέτος στα Δημοτικά και στα Γυμνάσια όλης της χώρας.

O διαγωνισμός «Λέμε OXI στο σχολικό και διαδικτυακό εκφοβισμό» - «Say NΟ to cyberbullying» απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 10–15 ετών που φοιτούν σε σχολεία όλης της Ελλάδας, στις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού και στο Γυμνάσιο.

Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Ολυμπισμός και η Ολυμπιακή Εκεχειρία μεταξύ των μονάδων και των κοινωνιών. Φέτος, δίνεται έμφαση στο φαινόμενο του διαδικτυακού εκφοβισμού, που μπορεί να οριστεί ως χρήση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), ιδίως κινητών τηλεφώνων και το διαδίκτυο.

 

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό:

Η υποβολή των βίντεο γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στο https://vimeo.com/ και η αποστολή του link του βίντεο ή της παρουσίασης PowerPoint στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το σχολείο της ομάδας που θα καταλάβει την 1η θέση, θα κερδίσει τεχνολογικό εξοπλισμό έξυπνης τάξης αξίας 10.000 ευρώ για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών, ενώ το κάθε μέλος των πέντε πρώτων νικητήριων ομάδων και ο υπεύθυνος της ομάδας θα κερδίσει δώρα και αναμνηστικά.

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 102 guests και κανένα μέλος