«Τιμάμε εσάς παιδιά, που είδατε να ανταμείβονται οι κόποι σας, που είδατε ότι η σκληρή προσπάθεια μπορεί να αποφέρει καρπούς»

Τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Διονύσου που πέτυχαν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2017 επιβράβευσε για την προσπάθεια και την επιτυχία τους ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, απονέμοντάς τους τιμητικούς επαίνους, στην εκδήλωση που διοργάνωσε γι’ αυτό το σκοπό ο Δήμος Διονύσου, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018, στο Ξενοδοχείο Χίλτον.

Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα σε μία κατάμεστη αίθουσα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Π. Φιλίππου, των βουλευτών Γ. Βλάχου, Μ. Βορίδη, Αθ. Μπούρα, Β. Οικονόμου και Κ. Κατσίκη, των περιφερειακών συμβούλων Θ. Αγγελόπουλου, Ζ. Πελέκη και Ι. Σμέρου, γονέων, εκπαιδευτικών, μελών της διοίκησης του Δήμου και εκπροσώπων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του σε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους.

«Είναι πολύ όμορφο το νέο έτος να ξεκινάει με μια εκδήλωση σαν τη σημερινή όπου βραβεύουμε τους επιτυχόντες του Δήμου Διονύσου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τιμάμε εσάς παιδιά, που είδατε να ανταμείβονται οι κόποι σας, που είδατε ότι η σκληρή προσπάθεια μπορεί να αποφέρει καρπούς».

Ο Δ. Ζαμάνης αναφέρθηκε στη μέριμνα του Δήμου Διονύσου για την παιδεία:
«Η διοίκηση μας έχει θέσει την παιδεία, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, ως μία από τις πιο σημαντικές προτεραιότητές της. Από την αρχή κάναμε πιο εύκολη την καθημερινότητα των φοιτητών μας και παρέχουμε δωρεάν πρωινή μετακίνηση τους, με 2 λεωφορεία, προς Πανεπιστημιούπολη και Πολυτεχνειούπολη. Στη Δροσιά, πρόσφατα, λειτούργησε το Γενικό Λύκειο σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Άγιο Στέφανο έχουμε ήδη δρομολογήσει την ίδρυση καινούριου δημοτικού και προχωράμε στην έναρξη κατασκευής άλλων δύο: Του δημοτικού σχολείου Κρυονερίου και του Λυκείου Διονύσου. Αλλά και στα ήδη υφιστάμενα σχολικά κτίρια, φροντίζουμε διαρκώς για σοβαρές εργασίες βελτίωσης των χώρων, των αιθουσών, των προαυλίων. Όσοι από τους γονείς έχετε και παιδιά προσχολικής ηλικίας, γνωρίζετε ότι λειτουργήσαμε και 3 νέους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με αποτέλεσμα φέτος να έχουν γίνει δεκτά όλα τα παιδιά».

Τα συγχαρητήρια για την επιτυχία των μαθητών εξέφρασαν με σύντομους χαιρετισμούς τους και ο Αντιπεριφερειάρχης, οι παριστάμενοι βουλευτές και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ο δήμος Διονύσου πρόσφερε, στους τρεις πρώτους μαθητές του κάθε λυκείου ένα tablet ως επιβράβευση της αριστείας τους.

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 164 guests και κανένα μέλος