Στην Περιφέρεια Mελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ)

 

Από την Περιφέρεια πληροφορηθήκαμε ηλεκτρονικώς, ότι «Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το με αρ. πρωτ. οικ.45085/17 έγγραφο ο φάκελος τροποποίησης Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων με:

Α) τίτλο έργου: “Ιαματική πηγή ζεστών και κρύων λούσεων- υδροθεραπευτήριο - σνακ μπαρ, καφετέρια αναψυκτήριο, χώρους υγιεινής, αποδυτήρια, χώρους στάθμευσης και χώρους διαμορφωμένους με γκαζόν’’, υποκατηγορία Α1, ομάδα 6η, α/α: 10 (Υδροθεραπευτήρια, θαλασσοθεραπευτήρια και οι συνοδευτικές αυτών εγκαταστάσεις)

Β) θέση έργου: η περιοχή μελέτης βρίσκεται μεταξύ των όρμων της Βουλιαγμένης και της Βάρης, Λίμνη Βουλιαγμένης, Βουλιαγμένη Αττικής, Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης, στην ΠΕ Ανατολικής Αττικής, της Περιφέρειας Αττικής.

Γ) φορέα έργου: “ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.”

Δ) αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή η Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Ε) αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής για την παροχή σχετικών περιβαλλοντικών πληροφοριών, στην οποία καλείται το κοινό να ενημερωθεί, τη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα, υποδοχή κοινού: Δευτέρα- Παρασκευή, 9:00-15:00, τηλ.: 210-6984302)

Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ο ΛΟΓΟΣ» στις 30/11/2017 με αρ. πρωτ. 248201/17».

Με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας που επικοινωνήσαμε στο τηλέφωνο που αναγράφουν, δεν καταφέραμε να πληροφορηθούμε, γιατί δεν βρήκαν τον φάκελο, όπως μας είπε η κυρία που μας εξυπηρέτησε, ψάχνοντας για αρκετή ώρα είναι αλήθεια. «Πιθανόν να έρθει μέσα στην ημέρα», κατέληξε (1/1/217).

Στην “άγνωστη” εφημερίδα που δημοσιεύθηκε και ανατρέξαμε δεν βρήκαμε τίποτα άλλο από αυτό που γράφουμε παραπάνω!

 

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 151 guests και κανένα μέλος