...μια πρωτοποριακή εφαρμογή έχει έρθει για να σας λύσει τα χέρια!

 

Βρείτε εσείς το έτερον ήμισυ… και αφήστε όλα τα άλλα πάνω της!

Η τεχνολογία και το διαδίκτυο έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πληρώνουμε λογαριασμούς, επικοινωνούμε με τους φίλους και τους συνεργάτες μας, ψωνίζουμε online και ψάχνουμε προϊόντα που μπορεί να χρειαζόμαστε, αποκλειστικά μέσα από το smartphone μας! Γιατί λοιπόν, να μην οργανώσουμε και το γάμο μας, μέσα από το κινητό μας;

Αν ετοιμάζεστε να παντρευτείτε λοιπόν, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε δωρεάν, την εφαρμογή «Ατζέντα Γάμου» στο κινητό σας! Θα κάνει το γάμο σας παιχνίδι!

Τι είναι η “Ατζέντα Γάμου”;

Η «Ατζέντα Γάμου» είναι η πρώτη ελληνική εφαρμογή οργάνωσης γάμου! Ουσιαστικά, είναι η μεταφορά της παραδοσιακής χειρόγραφης ατζέντας που έχει η κάθε νύφη στην τσάντα της, σε ψηφιακή μορφή! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε πλέον, μαζί σας παντού, τον προσωπικό οδηγό οργάνωσης του γάμου σας, μέσα στο κινητό ή το tablet σας!

Πώς μπορεί να με βοηθήσει η Ατζέντα Γάμου;
Μέσω της «Ατζέντας Γάμου», μπορείτε:
  1. Να δημιουργήσετε τη δική σας εξατομικευμένη λίστα προετοιμασίας του γάμου σας! Έτσι, μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για το πρόγραμμά σας και να μην ξεχάσετε το παραμικρό. Βάλτε υπενθυμίσεις και ειδικές σημειώσεις, σχετικά με τους επαγγελματίες που συναντάτε και τις προσφορές/ τιμές που συλλέγετε.
  1. Να φτιάξετε λίστα καλεσμένων, γρήγορα και με ακρίβεια, προσθέτοντάς τους ακόμη και από τη λίστα επαφών του κινητού σας! Εδώ έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για κάθε καλεσμένο, και να δημιουργήσετε με ευκολία το πλάνο της δεξίωσης του γάμου σας, το οποίο μπορείτε να συμπληρώνετε ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε!
  2. Να μείνετε εντός του προϋπολογισμού σας! Καταγράψτε τα έξοδά σας με ακρίβεια και συνέπεια, αντί να χαθείτε ανάμεσα σε αποδείξεις και σημειώσεις! Αφήστε την «Ατζέντας Γάμου» να σηκώσει το βάρος για εσάς!
  3. Βρείτε επαγγελματίες γάμου! Κτήματα, αίθουσες δεξιώσεων, οίκοι νυφικών, αισθητικοί, μπαλόνια και πολλά άλλα! Όλοι οι επαγγελματίες μας είναι επιλεγμένοι και εγγυημένοι συνεργάτες της «Ατζέντας Γάμου». Για κάθε ανάγκη σας, και για κάθε κατηγορία υπηρεσίας, βρείτε τον επαγγελματία που σας ταιριάζει!
  1. Κερδίστε μέσα από ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, που προσφέρουν οι επαγγελματίες μας, αποκλειστικά για τους χρήστες της «Ατζέντα Γάμου»!

Αφήστε την «Ατζέντα Γάμου» να σας καθοδηγήσει, ώστε να μην σας ξεφύγει τίποτα γύρω από την οργάνωση του γάμου σας!

Πώς μπορώ να βρω την Ατζέντα Γάμου;

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play και Appstore, εντελώς δωρεάν!

Με πάνω από 3000 download, σε λιγότερο από 1 χρόνο και υψηλή βαθμολογία από τους χρήστες μας, μπορούμε να πούμε ότι οι αντιδράσεις των μελλόνυμφων χρηστών μας, είναι κάτι παραπάνω από θετικές!

Ποιοι είμαστε

Πίσω από το πρώτο ελληνικό application οργάνωσης γάμου, κρύβεται μια ομάδα νέων παιδιών, με υψηλούς στόχους! Μόλις, το 2016, ένα ζευγάρι με καταγωγή από την πανέμορφη Άνδρο, ο Γιάννης και η Ελένη, άρχισαν να συνειδητοποιούν πόσο αγχωτική είναι για ένα ζευγάρι, η διαδικασία της οργάνωσης ενός γάμου.

Έχοντας και οι ίδιοι προσωπικό βίωμα, σκέφτηκαν ότι αυτό που τους έλειπε όταν οργάνωναν τον δικό τους γάμο, ήταν ένας «ψηφιακός βοηθός». Θα έπρεπε να υπήρχε δηλαδή, μία εφαρμογή, που να βοηθά τους μελλόνυμφους να οργανώσουν το γάμο τους, με ακρίβεια και ταχύτητα! Η ιδέα εκείνη των δύο, έγινε πράξη και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η «Ατζέντα Γάμου».

Είστε επαγγελματίας και θέλετε να συνεργαστείτε με την Ατζέντα Γάμου;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να κλείσετε το δικό σας προσωπικό ραντεβού γνωριμίας με την «Ατζέντα Γάμου».   Τα υπόλοιπα, αφήστε τα πάω μας!

Βασικός μας στόχος είναι η άψογη επικοινωνία με τους επαγγελματίες- συνεργάτες μας. Μεγαλώστε την επιχείρησή σας και επωφεληθείτε από την προβολή που μπορεί να σας προσφέρει η «Ατζέντα Γάμου»!

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 530 επισκέπτες και κανένα μέλος