χώρος εστίας μικροβίων και παραβατικότητας

Ο επικεφαλής της “Δημοτικής Βούλησης” και δημοτικός σύμβουλος Δημοσθένης Δόγκας, κατέθεσε ερώτηση προ ημερησίας στη συνεδρίαση της 23.10.17 για το “Γηροκομείο” στη Βούλα, που βρίσκεται δεκαετία και πλέον γιαπί και έχει χρησιμοποιηθεί ως χώρος αποθήκευσης ογκωδών αντικειμένων και «μαζεύονται διάφοροι που ίσως το έχουν κάνει και στεκάκι...». Η ερώτηση αφορούσε την επίσκεψη του Υγειονομικού στο Γηροκομείο και τα ευρήματα που περιέγραψε με μελανά χρώματα.

Ο χώρος του “γηροκομείου”, στην οδό Οδυσσέως στη Βούλα, τεσσάρων οικοπέδων, κάπου 2,5 στρεμμάτων, διετέθη με ιδιόγραφη διαθήκη του Διαμαντόπουλου, για να γίνει γηροκομείο. Λόγω ευλόγου συγκινησιακής καταστάσεως προφανώς και προχωρημένης ηλικίας, ο διαθέτης παρέλειψε να αναγράψει σε ποιον “τα αφήνει”, αν και από τη στιγμή που ορίζει διοικητικό συμβούλιο με εκπροσώπους της εκκλησίας της Βούλας και της δημοτικής αρχής διαφαίνεται “πού”. Ωστόσο περιήλθαν εκ του νόμου, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο Δήμαρχος απάντησε σχετικά, ότι έχει έρθει σε επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους. Εχουν έρθει σε επαφή με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και τους εκτελεστές της Διαθήκης του δωρητή και βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος. Έχουν βρει όλοι μαζί ένα κοινό σημείο.

«Και νομίζω ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα είμαστε σε θέση να κάνουμε τις ανακοινώσεις ότι το γηροκομείο αυτό θα μπορέσει να προχωρήσει και να γίνει γηροκομείο», δήλωσε ο δήμαρχος.

Ευχόμαστε να το δούμε, γιατί η εφημερίδα μας έχει χύσει πολύ μελάνι στην υπόθεση αυτή και ιδιαίτερα ο αρθρογράφος Κ. Βενετσάνος που το είχε πάρει “κατ’ αποκλειστικότητα” και έτρεχε στους διάφορους υπουργούς που πέρασαν, αλλά δεν ίδρωσε κανενός το αυτί...

Α. Μπουζιάνη

Προτεινόμενο Video

Διαφήμιση

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 426 guests και κανένα μέλος